nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett váltani készül

Köllő Babett váltásra készül: „Nem tudom, mi lesz velem”

Köllő Babett váltani készül, műsorvezetésre adná a fejét.

Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című műsorban tűnt fel a képernyőn, azóta pedig több műsorban is szerepelt, mellette a színházi munkáinak is eleget tett. Legutóbb a Sztárban sztár zsűritagjaként láthattuk, amelyben nagyon megszerették a nézők. A színésznő a koronavírus miatt nem tud a színházban dolgozni, ezért a váltáson gondolkozik: műsorvezető szeretne lenni. 

„Nem tudom, mi lesz velem! Egyelőre várom a lehetőségeket így január-februárban. A színház szerintem nem nagyon fog beindulni, de amúgy sem titkolom, hogy már inkább a tévézés felé tendálok” – mondta Köllő Babett az ACNews-nak.

,,Nemrég végeztem Demcsák Zsuzsánál. Ő a személyes trénerem, aki órákat tart nekem ahhoz, hogy egyszer jó szakember lehessek. Mielőtt volt a Sztárban Sztár műsora, akkor kezdtem el hozzá járni. Most szilveszterkor pedig már le is zajlott az első tévés műsorvezetésem a Zenebutikon, ahol egy szilveszteri műsort vittem, összesen 4 órában. Rengeteget készültem rá, most először volt olyan, hogy a fülembe mondták a dolgokat, közben olvastam a szöveggépet, válaszoltam a betelefonálók hívására… Szóval az egész összetett volt, de csont nélkül ment minden. Nagyon büszke vagyok rá. Persze nem azt mondom, hogy Till Attila babérjaira szeretnék törni” – árulta el a lapnak a korábbi luxusfeleség, aki legszívesebben show-műsorokat és talkshow-kat vezetne.

köllő babett

Köllő Babett (Fotó: Smagpictures)

Köllő Babett Sztárban sztár-os ruhái:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top