nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett új melle

Sztárban sztár: kiakadtak a nézők Köllő Babett mellvillantásán

Nem díjazták a képernyő előtt ülők Luxus Babett brutális dekoltázsát a Sztárban sztár című műsorban.

Mint arról korábban írtunk, Köllő Babett ismét kés alá feküdt: nagyobb melleket kapott, de nem hiúságból. A luxusfeleség – aki először ült be a Sztárban sztár zsűrijébe – már a műsor első adásában megmutatta új szerzeményeit: brutál mélyen kivágott ruhában értékelte a produkciókat. 

Köllő Babett

Köllő Babett megmutatta az új melleit, a nézők nem díjazták – Fotó: TV2 / Sajtószoba

A műsorvezető, Tilla rá is kérdezett: véletlenül nem felejtette-e felvenni a melltartót, mire Luxus Babett elárulta, hogy a Sztárban sztár következő adásaiban még ennél is kevesebb ruha lesz rajta.

A nézők azonban nem voltak kibékülve Köllő Babett kibuggyanó idomaival. “Lehetne a Babettnek jelezni, hogy fő műsor idő van. Gyerekek is nézik. Kicsit disztingváljon már, és tényleg nem kellene ennyire mindent kirakni, azt hittem ez a műsor nem erről szól.“; “Nagyon zavaró ez a meztelenség még a felnőtteknek is!!! Mért nem lehet rendesen, ízlésesen , felöltözni ??? Ez már majdnem közönséges!!!”; “Még kétszer oldalra fordul és a mű melle kivillan teljes egészében” – olvasható többek között a Sztárban sztár Facebook-oldalán a kommentekben.

Így vonult be Köllő Babett a zsűritársaival a Sztárban sztár új évadában:

Olvass még a Sztárban sztár új évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top