nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett újabb mellplasztikája

Nagyobb melleket kap Köllő Babett, kényszerből fekszik kés alá a luxusfeleség

A luxusfeleségnek 12 év után újra plasztikai műtétje lesz, ám nem hiúságból.

Nagyobb melleket kap a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett, ám – mint mondja – nem hiúságból lesznek nagyobb keblei egy hét múlva, hanem azért, mert az előző implantátumának lejárt a szavatossága – írja a Ripost. Mostanra már nem csak a formájukból vesztettek a színésznő mellei, de veszéllyel is járhat, ha tovább maradnak bent.

Köllő Babett

Köllő Babett a Csak show és más semmi című műsorban is megmutatta a dekoltázsát – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Annak idején az egyik legkisebb méretet választottam, pontosan azért, mert tisztában voltam vele, hogy idővel a cserénél csak nagyobb beültetésére lesz lehetőségem. Ennek az az oka, hogy a 12 év alatt a mostaniak helyezkedtek és természetesen a bőr is megnyúlt kicsit. Szóval tévednek, akik azt gondolják, hogy hiúságból lesznek valamivel nagyobbak a melleim. Egyszerűen nincs más választásom” – vallotta be Köllő Babett, akit egy ideje rejtélyes betegség kínoz.

Olvass még Köllő Babettről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top