Sztárok

Köllő Babett felső nélkül pózol – igazán szuper fotót osztott meg a luxusfeleség

Nem, szemből nem készült kép - írja Köllő Babett.
Köllő Babett

Köllő Babett nem szégyellős, többször pózolt lenge öltözetben, fehérneműben, vagy éppen ruha nélkül – ezek a képek többnyire a közösségi oldalára kerülnek fel. A luxusfeleség szuper formában van, így nem csodálkozunk, hogy ezt többször meg is mutatja. Legújabb fotóján egy mezőn pózol, méghozzá felső nélkül. A felmerülő kérdésekre pedig előre választ adott.

,,Már tavaly szerettem volna egy repce mezőn fotózkodni, de mire ráértem volna, addigra levirágzott. Idén is az utolsó pillanatban jött össze! A gondolatom az volt, hogy félmeztelenül sétálgatni egy ilyen helyen a szabadság netovábbja lehet és hogy ez mennyire romantikus. A fotózás végére kiderült, hogy nem az… És előre szeretnék válaszolni két tutira felmerülő kérdésre: 1,nem készült fotó szemből! 2,a barátnőm @szirmaiklari készítette a képet” – írja a közösségi oldalán Köllő Babett, aki az utolsó mondatával azt is elárulta, hogy több ilyesmi fotó is készült.

Olvass még Köllő Babettről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top