Sztárok

Köllő Babett: „Tudom, kiélezett a helyzet, erre is tekintettel voltunk, a műsort szeretettel csináltuk”

Áprilisban indul a Feleségek luxuskivitelben harmadik évada, és egy kis betekintést kaptunk Köllő Babett-től, hogy mire is számíthatunk.

Már egy ideje várják a rajongók a Feleségek luxuskivitelben folytatását és íme: ahogy megírtuk, április 20-án láthatjuk az új évad első részét a VIASAT3-on. Igen, a világ sokat változott az elmúlt néhány hétben, és talán vannak, akik most nem értik, miért van szükség erre a műsorra ilyen helyzetben, de ahogy Köllő Babett is mondta, szeretettel készítették. Sokan pedig éppen a mostani helyzetben vágynak arra, hogy kikapcsolódjanak egy-egy órára. 

„Nem titok, folyamatosan változott a helyzet a vírus miatt, és ne felejtsük el, hogy csak április 20-ától kerül adásba ez az évad, még most sem tudjuk, mi várható akkor. Terveztünk például egy jótékonysági árverést, viszont nem tudott úgy megvalósulni, ahogy elképzeltük, mert zárt helyiségben nem lehettünk egyszerre sokan. Ezért végül Tünde egy más jellegű támogatást vezényelt le, amiről igazán csak ő tudja a részleteket, de ez sem ment zökkenőmentesen, annyit mondhatok” – mesélte az nlc-nek Babett, aki az első évad óta sok felkérést kap, az viszont nem volt kérdés, igent mond-e a Feleségek luxuskivitelben forgatására.

Feleségek luxuskivitelben szereplői: Köllő Babett, Polgár Tünde, Yvonne Dederick, Csősz Bogi, Nagy Noémi, Molnár Nikoletta és Vasvári Vivien ((Fotó: VIASAT3/Feleségek luxuskivitelben)

A Feleségek luxuskivitelben szereplői: Köllő Babett, Polgár Tünde, Yvonne Dederick, Csősz Bogi, Nagy Noémi, Molnár Nikoletta és Vasvári Vivien ((Fotó: VIASAT3 / Feleségek luxuskivitelben)

„Alapvetően hosszasan tárgyaltunk erről. Végül azért vállaltam, mert nem vagyok hálátlan típus, és sosem felejtem el, hogy nekem mit jelentett a Feleségek és mit kaptam ettől a műsortól. Nyilván előtte egy szűk réteg ismert engem a színházból, az igazi ismertséget ez hozta meg, így nem volt olyan opció nálam, hogy nemet mondok. Ráadásul jó buli együtt forgatni a csajokkal.”

Nagy Noémi, Polgár Tünde és Köllő Babett (Fotó: VIASAT3/Feleségek luxuskivitelben)

Nagy Noémi, Polgár Tünde és Köllő Babett (Fotó: VIASAT3 / Feleségek luxuskivitelben)

Óhatatlanul felmerült a kérdés, nem tart-e attól, hogy a mostani évad kiveri a biztosítékot a nézőknél, hiszen a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben visszás lehet a luxust nézni.  

„Az első évad érte sokkhatásként az embereket, második évadra már kialakult a rajongótábor, tudják a nézők, ki milyen, mindenkinek megvan a saját kedvence, minden tévénézőnek és aki az elején gyűlölködött, az valószínűleg nem nézi már ezt a műsort, vagy szépen elcsitultak ezek a hangok. Persze az is lehet, hogy megszoktuk és már fel sem tűnik.”

A Feleségek luxuskivitelben szereplői (Fotó: VIASAT3/Feleségek luxuskivitelben)

A Feleségek luxuskivitelben szereplői (Fotó: VIASAT3 / Feleségek luxuskivitelben)

Némileg változott a szereplőgárda, Köllő Babett, Csősz Bogi és Polgár Tünde továbbra is maradt, láthatjuk majd Yvonne Dedericket és Vasvári Vivient is, és hozzájuk csatlakozik a divatvilágból ismert Molnár Nikolett és Nagy Noémi. Az évadról már néhány részletet elárult a Sony, így megtudtuk, hogy Bogiék nagyon komoly döntés előtt állnak, ugyanis férjével a családalapítást fontolgatják, Babett, mindenki bizalmasa új szakmai kihívásokat keres, miközben Yvonne 25 év után a válás mellett dönt, és minden erejével az újrakezdésre koncentrál, ahogy Vivien is. A Polgár családban is nagy változás közeleg, hiszen Tünde fia, Dani egyetemre megy, és a világ bármely pontja szóba jöhet. Az amúgy sem szokványos mindennapokat felforgatja Nini és Noémi érkezése, beilleszkedésük közel sem konfliktusmentes, hiszen a hölgyek valódi riválisai egymásnak. Egy biztos, érzelmekből, izgalmakból, családi titkokból és persze luxusból ezúttal sem lesz hiány, a hölgyek garantáltan felkavarják a kedélyeket.

„Noémit már régebb óta ismerem, többször vásároltam tőle, mert nagyon szeretem a magyar tervezőket. Érdekes világot teremt, sok rózsaszínt használ, ami egy babaház hangulatát idézi, közben letisztult, egyszerű és ízléses. Ninivel előtte nem találkoztak, a táskáit ismertem, és tudom, most mennyire felkapott. Voltak olyan időszakok, amikor több időt töltöttünk együtt, és a forgatás előtt tartottam attól, hogyan illeszkednek majd be az új csajok, szerintem ez a része zökkenőmentes volt. Noémi lelkivilága az ilyen visszafogottabb, csendes, visszahúzódó, ő simulékony. Nini már lázadóbb típus” – árulta el Babett. 

Egyelőre csak ezt láthatjuk a harmadik évadból, ahol a két új szereplő is felbukkan: 

A Feleségek luxuskivitelben szereplőinek így zajlik az élete a forgatásokon kívül: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top