Sztárok

Különös nő az álarc mögött – Köllő Babett esetében nem érdemes csak a felszínt nézni

Mindig van cukor a táskájában, és szalonnát eszik az előadások után. Több gyereket szeretett volna, végül egy csodaszép lány boldog anyukája lett. Néha-néha már álmodozik a nagymamaszerepről, bár legalább nyolc-tíz évet biztosan letagadhat a korából. Megnéztük, mi érdekli a legjobban az embereket Köllő Babettel kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Köllő Babett testvére

Babett testvérét mindenki láthatta a luxusfeleség 40. születésnapján készült fotón, amelyet a Facebookra is feltöltöttek. A színésznőnek ugyanis van egy ikertestvére, Roland. Később aztán a HOT! magazinnak is mesélt kettejük gyerekkoráról. Kiderült, hogy amikor ötévesek voltak, zokniban rohangáltak a lépcsőn, és Roland egyszer megcsúszott. „Csoda, hogy nem halt meg. Hat lépcsőfokot esett, koponyaalapi törést szenvedett.  A nagymamám a kabátja alatt becsempészett Rolihoz a kórházba, mert tilos volt látogatni, de nekem nagyon hiányzott”- magyarázta Babett.

Később az is kiderült, hogy Roland nem különösebben örült egyébként annak, hogy Babett szerepelt a Feleségek luxuskivitelben műsorban. A színésznő szerint az első adás után a testvére hosszú levelet küldött neki, mert úgy érezte, hogy felborult az értékrendje. „Azt hitte, elgurult a gyógyszerem… A Celeb vagyok, ments ki innen! után viszont bocsánatot kért. Roland azt hitte, hogy szégyent fogok hozni a családra, és neki majd lehajtott fejjel kell járnia egy kisvárosban miattam. Végül nagyon büszke lett rám, és azt mondta, ne haragudjak, mert nekem volt igazam” – mesélte kapcsolatukról Tatár Csillának.

Amire a legtöbben keresnek: Köllő Babett kora

Köllő Babett 1978 októberében született, ebből pedig mindenki könnyen kiszámolhatja, hogy betöltötte már a negyvenet. Ez mondjuk kicsit sem látszik rajta. Ő pedig nem is foglalkozik azzal az évszámmal, ami a személyi igazolványában is szerepel. Idén például számos, igazán szexi, mégis kifinomult fotó készült róla, amit a közösségi oldalán is megosztott. Bár Babett legalább nyolc évet letagadhatna a korából, kissé konzervatív férje már kevésbé rajongott a képekért.

„A férjem, András mindig megnézi ezeket a képeket, és többször megjegyezte már, hogy tényleg szükség van-e arra, hogy egy korombeli anyuka ennyit megmutasson magából. Pedig nem győzi dicsérni a külsőmet! Aztán gyorsan rájön, hogy ezzel csak olajat öntött a tűzre, mert csak dacból is ki fogom rakni a szexi ké­peimet” – magyarázta a Borsnak Babett idén januárban.

Amire a legtöbben keresnek: Köllő Babett filmek/reklám

Dancsó Péter, aki mostanában az Álarcos énekesben nyomoz, a Videómánia egyik videójában próbálta már összefoglalni Babett filmes munkáit, mondjuk kissé felszínesen, de azért sok igazsággal. Babett játszott az Antal Nimród által rendezett Kontrollban, ahol egy kerületi nagymenő futtató babája volt. De go-go táncost alakított az Egy bolond százat csinálban, majd pornószínésznőt kellett játszania a Valami Amerika 2ben. Persze nem ennyi a munkássága, ahogyan mi is megírtuk, szerepelt például a 200 első randiban is, amelynek forgatásáról a Facebookon is beszámolt.

„…egy ideje már kacérkodom a gondolattal, hogy csatlakoznék egy sorozathoz. Ez a forgatás megerősített ebben! Szóval remélem, hamarosan beszámolhatok majd ilyen jellegű hírekről is!” 

Aki a teljes listára kíváncsi, az töltse be az IMDB adatlapját.

Kitérve a reklámokra, próbáltuk mi is kinyomozni, hogy vajon milyen reklámszerepre gondolhatnak a keresgélő emberek. A neten megtalálható reklámok szerint valamikor a 90-es években egy sörreklámban tűnt fel Babett, de hogy mi sehogy nem tudtuk kiszúrni az említett videóban, az tuti.

És említsük meg a tévét is, ami az országos ismertséget hozta meg számára. Köllő Babett szerepelt a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben műsorában, szerepelt az Ide süss! sütőversenyen, majd az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow-jában láthattunk, ahonnan a TV2 Csak show, és más semmijébe költözött.

Megnézem
Összes kép (5)

Amire a legtöbben keresnek: Köllő Babett kislánya

Köllő Babett egy csodaszép kislány édesanyja, azonban korábban elmesélte, hogy egy összesen három magzatát veszítette el. Mint kiderült, Milla lánya is ikerterhességnek indult, azonban a második ultrahangnál kiderült, hogy az egyik magzata sokkal kisebb.

„…felkészített az orvos, hogy ez a gyermek nem fog kifejlődni, életképtelen lesz. Szerencsére akkor nem vetéltem el, nem sokkal a diagnózis előtt felszívódott a magzat, de a csodás lányom minden nehézségért kárpótolt. Évekig tartott, hogy ezekről a tragédiákról beszélni tudjak” – nyilatkozta korábban Babett, akinek lánya már tízéves

„Milla kamaszként egyre jobban érdeklődik a divat iránt, sokat vásárolunk együtt. Persze a nagy ölelgetéseink rövidülni kezdtek nyilvánosan, mert megkezdődött nála az ez már picit ciki, anya-időszak” – mesélte a színésznő, aki 2017-ben a Blikknek beszélt arról, hogy kislánya születése után is várandós lett, méghozzá ikrekkel.

„…A sors fintora, hogy nem sokkal előtte kaptam egy filmszere­pet, amit ezért visszamondtam. Aztán a 12. hét utáni genetikai vizsgálaton kiderült, hogy nagy a baj. Már ott tudni lehetett, hogy ez így nem lesz jó. Nem volt jó az ikrek vérellátása, egymástól vették el, és én is rosszul voltam. Az orvos azt mondta, hogy tizenhét százalék esély van arra, hogy mind a hárman túléljük ezt a terhességet. Andrással tanakodtunk, és igen, az abortusz is szóba jött, de a természet végül maga rendezte el ezt a tragédiát.”

Sokan kérdezik a népszerű tévéstől, hogy szeretne-e újabb gyereket, erre ő a Családvarázs YouTube-csatornán adta meg a választ. „Ha megfogok egy kisbabát, akkor úgy vagyok vele, hogy annyira jó lenne még. Attól félek, hogy nincsen már annyi türelmem, de vágyom még rá néha. Jön még olyan érzés időnként, hogy most még egy utolsó pillanat, szerintem ezt egy éven belül el kell döntenem, mert aztán végleg elmegy a lehetőség.”

Emellett pedig egyre többet gondol a nagymamaszerepre! Ahogyan ő fogalmazott, bár mindene megvan, de a legnagyobb álma és vágya, hogy egyszer kislánya gyerekét, az unokáját tarthassa a kezében.

Amire a legtöbben keresnek: Köllő Babett – színház

Évekig szerepelt „csak” színházban, amikor igent mondott a kereskedelmi tévés megkeresésre, és igazán ismert lett. Sokan csak „luxusfeleségként” ismerik, pedig hosszú évek óta láthatjuk színházban.

Megnézem
Összes kép (6)

Köllő Babett erről Tatár Csilla vlogjának így mesélt.

„Tizenöt éves korom óta állok színpadon, amikor viszont elindult a Feleségek luxuskivitelben, akkor olyat írtak, hogy »állítólagos színésznő«, ez nagyon fájt” – magyarázta a színésznő, majd felfedte azt is, hogy mégis miért vállalta a felkérést a műsorba.

„Minden színház arra megy, hogy ismert neveket foglalkoztasson, mert arra tud jegyet eladni, ez teljesen természetes. De te állsz a színpadon, és adott esetben nem minden kolléga van a topon azokból, akik ilyen sorozatokban játszanak. Furcsa volt nekem ezt mindig feldolgozni. Kidolgozod a beled, a kutya nem tudja, hogy ki vagy, a másik meg learatja a sikert. Akkor rájössz, hogy muszáj a médiában mozognod ahhoz, hogy ott játszhass, ahol szeretnél.”

Számtalan alkalom volt már, amikor kiderült: Köllő Babett az a nő, akit meg kell ismerni, és nem szabad egyetlen, kereskedelmi tévéműsor alapján ítélkezni, vagy beskatulyázni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top