nlc.hu
Sztárok

Változások 4 "luxusfeleség" életében

A Feleségek luxuskivitelben 4 sztárja, akikkel nagyot fordult idén a világ

Köllő Babett, Csősz Bogi, Molnár Nini és Yvonne Dederick is emlékezetes éven van túl.

Válás, eljegyzés, új karrier, visszatérés a reality-k világába egy kis minirománccal – a Feleségek luxuskivitelben 4 sztárjának csupa változást hozott a 2022-es év. 

Molnár Nini,

Molnár Nini a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben – Fotó: Sajtóklub

Csősz Bogi 14 év után elvált a milliárdos férjétől, a török Burak Talutól. A házasok közel 15 évig alkottak egy párt, ám közös fejezetük idén lezárult. Állítólag békésen, zárt ajtók mögött egyezett meg a házaspár, akik hiába próbálták meg korábban újraéleszteni a kapcsolatukat, belátták, hogy más utak várnak rájuk.

Csősz Bogi

Csősz Bogi baráti viszonyban maradt az exférjével – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nem szerettünk volna úgy élni, mint két barát egy háztartásban, mindketten hiszünk a szerelemben, és esélyt adunk egymásnak arra, hogy újra megtaláljuk ezt az érzést, de már másvalaki oldalán” – vallotta be az üzletasszony, aki a válása óta még aktívabban folytatja a cégei építését. “Nem könnyű új életet kezdenem, de sok mindent letisztítottam magam körül, és az energiáimat most a feladataimra összpontosítom” – árulta el Csősz Bogi, aki egyelőre nem keres új szerelmet.

Molnár Nini a Feleségek luxuskivitelben 4. évada, azaz 2020. óta először szerepelt újra reality-ben, idén ugyanis elvállalta, hogy megméretteti magát a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. A divattervező kifejezetten örült, hogy kicsit távol lehet a közösségi médiától, és úgy gondolta, jó bátorságpróba lesz számára a valóságshow: kiderül, mennyire erős fizikailag és lelkileg.

Molnár Nini

Molnár Nini feladatteljesítés közben a kolumbiai dzsungelben – Fotó: Sajtóklub

Arra azonban nem számított, hogy közel kerül az egyik csapattársához a dzsungelben. Egy románc bontakozott ki ugyanis a Házasodna a gazda Gergő gazdája (Múcska Gergő) és Molnár Nini között. A divattervező több mint két hetet töltött a kolumbiai dzsungelben. Elmondása szerint nagyon jól érezte magát a táborban, bár voltak hullámvölgyek. “Nekem kihívás volt a pörgős életemből bekerülni ebbe a mindennapjaimhoz képest ingerszegény környezetbe. (…) Szerintem megmaradtam őszinte embernek, aki törődik mások érzéseivel, és remélem, hogy bebizonyítottam, nem egy kényes, jó hátterű kiscsaj vagyok, aki hisztizik az ilyen feladatok láttán” – vallotta be a kiesése után.

Yvonne Dederickből menyasszony lett idén! Az üzletasszony májusban jelentette be, hogy eljegyezték. Csupán ekkor derült ki, hogy ki a párja. Azt ugyan már régóta lehetett tudni, hogy foglalt az egykori luxusfeleség szíve, ám eddig nem fedte fel a férfi kilétét. Mint kiderült, a lánya orvosával, az ortopéd-sebészként praktizáló, Dr. Károlyi Zoltán főorvossal készül a harmadik esküvőjére

Yvonne Dederick

Yvonne Dedericket eljegyezték idén, és összeköltözött a párjával – Forrás: RTL / Fókusz – videó

A szerelmesek azt tervezték, hogy idén szeptemberben összeházasodnak, de végül elhalasztották a nagy napot. Yvonne Dederick eleinte a spórolással magyarázta, de aztán elárulta, hogy más okok is vannak amögött, hogy tolódik az esküvő. “Összeköltöztünk, hozzánk költözött az ő kislánya is. Úgyhogy most a hangsúly inkább arra kellett, hogy integrálódjon a család. Igazából sokkal fontosabb volt, hogy megtanuljunk így együtt élni” – mesélte.

Köllő Babett már régóta kacérkodott a műsorvezetés gondolatával, még Demcsák Zsuzsához is járt tréningre, Beszédtechnikai órákat vett tőle, hogy jobban felkészülhessen, mire jön egy felkérést. A Sztárban Sztár zsűritagjának végül idén beindult a műsorvezetői karrierje: ő lett Tilla műsorvezető-társa a megújult Drágám, add az életed! című produkció új évadában.

Köllő Babett

Köllő Babett és Tilla műsorvezetésével debütált idén tavasszal a Drágám, add az életed! vadonatúj szériája a TV2-n – Fotó: Sajtószoba

Köllő Babett rendkívül jól összehangolódott Tillával már az első forgatási napon, és mire véget ért 5 hét után a sztárpáros vetélkedő, belátta: ez az útja. “Szerettem színésznő lenni, de rá kellett jönnöm, a műsorvezetés az én igazi világom” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top