nlc.hu
Sztárok

Celeb vagyok, ments ki innen!: Nini és Gergő románca

Celeb vagyok, ments ki innen!: Molnár Nini teljesen elcsavarta Gergő gazda fejét

Már a reality elején közel került egymáshoz a két celeb, azóta még jobban erősödtek az egymás iránti érzéseik.

Molnár Nini és Múcska Gergő összebújva aludt el a táborbuli után. A gazda Fecónak vallott a divattervező iránti érzéseiről. Abban bízik, hogy több is lehet a Ninivel alakuló románcából. “Sokkal jobb így közösen végigvinni az egészet” – árulta el Gergő.

Fecó szerint a gazda nagyon belelovalja magát, miközben – ő úgy látja, hogy – a való életben nem tudnának egy párt alkotni. “Pedig nagyon jó kis sztori lenne, hogy két ember, aki ennyire más környezetből jött, szerintem vicces pár lennének, de ez szerintem kivitelezhetetlen, valójában” – vélekedik a kibontakozó kapcsolatról a sztárfodrász.

Nini és Gergő

Nini és Gergő már az elejétől kezdve nagyon szimpatizál egymással a dzsungelben – Kép: nlc-montázs, Fotók: Sajtóklub

Nini Kocsis Tibót avatta be, hogyan látja a Gergővel való kapcsolatát. A divattervező úgy gondolja, kint nagyon más életet élnek, így nem biztos, hogy lenne közös jövőjük.

Úgy érzem, hogy most megértem egy normális kapcsolatra, így 10 nap alatt. (…) Nem tudom, ezt kint tiszta fejjel kéne átgondolni. Azért elég más az életünk. Tök jó, hogy vagyunk egymásnak, de szerintem az itteni létben ennyi van. Jó, azért összebújva aludtunk, de semmi más. Majd meglátjuk” – morfondírozott Nini, akinek a következőket tanácsolta az énekes: “Néha észre kell venni az adott lehetőségben azt, hogy lehet, hogy ő róla elsőre nem gondolnád, de az esélyt mindig megadod neki, ha úgy érzed. Ha nem, azt úgyis érzed elsőre“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top