nlc.hu
Sztárok

Múcska Gergő alakuló párkapcsolata

Úgy tűnik, rátalált a szerelem Gergő gazdára: „Bízok benne, hogy most tényleg ez lesz az igazi”

Alakulóban van egy friss kapcsolata.

Úgy tűnik, rátalált a szerelem a Házasodna a gazda 4. évadának legfiatalabb társkeresőjére. Múcska Gergő a műsorban is mindent megtett azért, hogy boldog lehessen a kiválasztott lány oldalán, ám akkor ez mégsem jött össze neki. Nemrég pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben Molnár Ninivel kerültek közelebb egymáshoz. Gergő gazda most sejtelmesen nyilatkozott az rtl.hu-nak egy új lányról, akivel jelenleg az ismerkedés stádiumában van. Többek között azt is elárulta, mi van most Nini és közte.

Múcska Gergő

Múcska Gergő reméli, hogy most tényleg megtalálta a Nagy Ő-t – Fotó: Sajtóklub

„Most egy olyan stádiumban vagyok, hogy ismerkedek egy lánnyal, amiről még nem akarok nagyon beszélni. Bármi megtörténhet, de bízok benne, hogy most tényleg ez lesz az igazi” – vallotta be Múcska Gergő, hozzátéve: nem Nininek hívják.

„Ninivel hál’ istennek nagyon jó a kapcsolatunk. Tényleg olyan baráti kötődés van közöttünk, hogy beszélünk, tartjuk a kapcsolatot, próbálunk segíteni egymásnak, de ebben nincs több. Mert tényleg azért, más a világunk, és most meg ott van nekem az a lány, arra szeretnék összpontosítani” – árulta el Gergő gazda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top