nlc.hu
Sztárok

Celeb vagyok, ments ki innen!: Jázmin véleménye Fecóról

Celeb vagyok, ments ki innen!: Jázmin rámozdult Fecóra a dzsungelben: „Mint pasi, bejön nekem”

A 21 éves szépségkirálynő szeretett volna még közelebb kerülni a sztárfodrászhoz, Fecónak azonban már kellemetlenné vált ez.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában a táborlakók megünnepelték, hogy eljutottak a játék feléhez, és az alkohol mámorában igazán elengedték magukat. Frohner Fecó tánctudása sokakat lenyűgözött, így Jázmin Viktóriának is feltűnt a fodrász karizmatikus megjelenése.

Celeb vagyok, ments ki innen!

Jázmin és Fecó a legutóbbi játékon a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben – Fotó: Sajtóklub

A dzsungelbuli különös érzéseket keltett a modellben. “Mint pasi, a Fecó bejön nekem. Bírom a stílusát, meg így jó a vibe-ja, ami nagyon fura, mert én még nem tapasztaltam negatív dolgokat vele, ami szerintem jó, de fura is nekem” – árulta el a kamerák előtt.

A 21 éves szépségkirálynő szeretett volna még közelebb kerülni Fecóhoz, és összebújni vele, azonban a fodrásznak már-már kellemetlenné vált Jázmin közeledése. “Igazából azt láttam, hogy Jázmin szeretné ezt a kontaktot folyamatosan fenntartani velem, számomra viszont nem volt meg ez a vibrálás köztünk. (…) Én felőlem nincs semmilyen plusz érzelem, vibrálás Jázmin felé, és nem lenne jó kimenetele annak, ha ezt erőltetnénk, mert ahogy ezt érzem, Jázmin közeledne felém” – vallotta be a kamerák előtt. 

Gergő gazdának négyszemközt elárulta, hogy nem szeretne többet a lánytól: “Ez annyira kellemetlen. Ez egy olyan környezet, ahol nem vagyok komfortos. Izzadok, mint egy ló… (…) Nem azért jöttem ide, hogy barátnőt találjak. Azért jöttem ide, hogy megmérkőzzek saját magammal“.

Jázmin és Fecó kibontakozó “románcát” azonban már nem követhetjük tovább, a nézők szavazatai alapján ugyanis a szépségkirálynőnek kellett elhagyni a dzsungelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top