nlc.hu
Sztárok

Frohner Fecó RTL-es szereplései

Frohner Fecó bevette az RTL-t: 2 év alatt 5 műsorban szerepelt

Így tört be a tehetséges fodrász a show-műsorok és a reality-k világába.

Amikor Frohner Fecó 2019 októberében a Fem3 Café egyik élő adásában randira hívta a műsorvezetőt, Kárpáti Rebekát, senki sem gondolta volna, hogy a fiatal fodrász 2022-re a celebműsorok sztárjává növi ki magát az RTL-en. Láthattuk, hogyan boldogul vetélkedőben, játékpartin, a konyhában és a kolumbiai dzsungelben.

Frohner Fecó

Frohner Fecó mára már a tévénézők egyik kedvencévé vált – Fotó: Sajtóklub

Lássuk Frohner Fecó útját a fodrászszalonból a celebműsorok világába!

A 2019-es randizás olyan jól sikerült, hogy elnyerte Kárpáti Rebeka szívét, így már egy párként szerepeltek a 2021-es Nyerő Párosban. A celebpárosos valóságshow-ban viszonylag hosszú ideig meneteltek, közben pedig a sztárfodrász viccesebbnél viccesebb jelenetekkel ajándékozta meg a nézőket. Különösen a tortakészítési bénázása égett a nézők retinájába. 

Frohner Fecó

Frohner Fecó a 2021-es Nyerő Párosban az akkori párjával, Kárpáti Rebekával – Fotó: Sajtóklub

Frohner Fecó legközelebb már egyedül bizonyított tévéműsorban: jelentkezett A Konyhafőnökbe, mert többek között le szerette volna dobni magáról a Nyerő Páros-os konyhai ügyetlenkedése miatt ráaggatott “Tortás Fecó” gúnynevet, valamint a “Kárpáti Rebeka exe” jelzőt is. A főzőműsor castingján a poén kedvéért egy újragondolt tortával lepte meg a zsűrit, amivel be is főzte magát a versenybe.

Frohner Fecó

Frohner Fecó A Konyhafőnökben – Fotó: Sajtóklub

Az ismert fodrász hétről hétre szépen menetelt előre A Konyhafőnökben, egészen a Középdöntőig jutott, de a legjobban annak örült, hogy a nézők egy új, komolyabb oldalát is megismerhették. “Bebizonyítottam, hogy sok munkával és kitartással bármit el lehet érni. Boldog vagyok, (…) hogy volt bennem bátorság belevágni, ráadásul teljesen váratlan és nehéz szituációkban is megálltam a helyemet. (…) Már nem csak a bohém srácot látják, akit korábban a Nyerő Párosban, ami már hatalmas nyeremény számomra” – nyilatkozta a kiesés után.

Frohner Fecó a konyha után pár hónappal először egy vetélkedőben, majd a kolumbiai dzsungelben találta magát. A Tehetség első látásra című műsorban egy civil játékost segített, hogy elérje a 10 millió forintos álomnyereményt. A sztárfodrász itt megmutathatta, mennyire jól olvas az emberekben, azonban a partnerével éppen a cél előtt bukták el a milliókat.

Frohner Fecó

Frohner Fecó a Tehetség első látásra című vetélkedőben – Fotó: Sajtóklub

A Celeb vagyok, ments ki innen!-ben a rátermettségét akarta bizonyítani annak ellenére, hogy az volt a legnagyobb félelme, hogy “egy anakonda leharapja a golyóit”. A reality-re igyekezett mentálisan felkészülni, és abban bízott, hogy lead pár kilót, illetve “megfickósodva” tér vissza.

Frohner Fecó

Frohner Fecó az egyik Bátorságpróbán a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben- Fotó: Sajtóklub

Végül 21 napot töltött a dzsungelben, és Curtissel együtt bejutott a reality döntőjébe. Egy hajszál választotta el a győzelemtől, így ő lett a 2022-es Celeb vagyok, ments ki innen! második helyezettje. Fecó ennek ellenére mégis úgy érzi: győzött.

Úgy fogom fel, hogy sikeresen végigcsináltam 21 napot, még a legutolsó Bátorságpróbán is én voltam a győztes. Úgy érzem, csak nyertem ezzel a műsorral. (…) Büszke vagyok magamra, hogy le tudtam győzni a félelmeimet is” – vallotta be a műsor után a sztárfodrász.

Frohner Fecó

Frohner Fecó épphogy lecsúszott a trónról a reality-ben – Fotó: Sajtóklub

Arról, hogy milyen élményekkel gazdagodott, a következőket nyilatkozta: “Az, hogy ilyen embereket ismertem meg, ilyen körülmények között tudtam boldogulni, sőt boldog lenni, és hogy meg tudtam tartani a humort, ami a hétköznapokban is jellemez – számomra ezek megismételhetetlen élmények. Bizonyítottam, hogy nem az számít, hogy mi van körülöttünk, hanem, hogy hogyan nézzük belülről a dolgokat. Úgy érzem, ezt sikerült teljesíteni.”

Itt még nem ért véget Frohner Fecó RTL-es műsordömpingje: a dzsungelkaland után egyenes út vezetett Sebestyén Balázs kanapéjára. Kolumbia után ugyanis egy celebes játékpartin sziporkázott (legalábbis a vicces történeteivel): a Gyertek át!A Sztárvetélkedő legújabb évadában – Dombóvári István, Kabát Peti, Bódi Sylvi, Dér Heni, Lukács Miki és Kamarás Norbi társaságában – emlékezetes pillanatokat szerzett a nézőknek, nem kímélve a rekeszizmaikat.

Frohner Fecó

Frohner Fecó a Gyertek át! sztárvetélkedőben Sebestyén Balázzsal – Fotó: Sajtóklub

Többek között arról sztorizott, hogy 31 évesen fitymaszűkületet állapítottak meg nála, így műtéti beavatkozásnak vetette alá magát, előtte azonban egy katalógusból kellett kiválasztania az orvosa társaságában, hogyan nézzen ki a nemi szerve.

Mi már kíváncsian várjuk, mi lesz az a műsor, amiben legközelebb brillírozik a csatornán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top