Nyerő Páros

Nyerő Páros

Nyerő Páros kiesői

RTL Klub

Nyerő Páros

2016-ban, majd 2018-ban pedig jelentkezett a csatorna a Nyerő Páros szuperprodukcióval.

 

Az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában 8 (2. évadban már 9!) sztárpár beköltözik egy Budapest környéki villába, ahol azontúl, hogy három hétig megpróbálják elviselni egymást, különféle próbatételeket kell teljesíteniük. 

A műsor tehát a villába bezárós, bekamerázott valóságshow elemek mellett, túlélős feladatokra épül. Mindez persze kortárs celebekkel megtűzdelve. Az eredeti műsort, Power Couple néven Izraleben jegyzik, de Poartugáliában, Indiában, Brazíliában, Szlovéniában és Németországban is nagy sikerrel futott már. A Nyerő Páros egy igazi game show, amelyben ügyességi feladatokon keresztül kell bizonyítani a pároknak kitartásukat és hogy mennyire tudnak együttműködni. De a taktika és a reality is fontos része a Nyerő Páros műsorának.

Az első évad szereplői: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabó és Sebestyén Ágnes, valamint Király Péter és Kovács Dóra

A versenyben a párok egymás ellen játszanak, minden körben van 1 feladat a páros férfi tagjának, egy feladat a női tagjának és egy közösen teljesítendő kihívás. Miközben az egyik fél teljesíti a feladatot, párja fogadást köt arra, hogy sikerül-e végrehajtania azt. Ha jól tippelt, akkor a befektetett összeg dupláját nyerik meg. A közös feladatban pedig kiderül mennyire ismerik egymást, mennyire tudnak együtt működni, mennyire Nyerő Páros az övék. A két legrosszabbul teljesített páros közül, a többiek szavazással döntik el, kikkel szeretnének tovább játszani minden adás végén.

A Nyerő Páros műsorát pedig a két legtovább játékban maradt pár végső összecsapása zárja, közülük a nézők választják ki a legszimpatikusabb kettőst.

A második évad szereplői: Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál

A műsorvezető: Sebestyén Balázs