nlc.hu
Sztárok

A 2023-as Nyerő Páros győztesei

Ők a Nyerő Páros, tervezik is az esküvőt

Véget ért a Nyerő Páros idei évada, a győztes pár idővel esküvőt akar.

Három pár jutott az RTL-en futó 2023-as Nyerő Páros döntőjébe, Boráros Gáborék, Vastag Csabáék és Curtisék. A fináléba jutott három párosnak „A szerelem összetartó ereje” elnevezésű játékban kellett bizonyítani. A feladat egyszerű volt: a párosoknak egy-egy kettétört szívet kellett tartaniuk egymás mellett.

Vastag Csaba mesélni kezdett, hogy felterelje felesége, Evelin figyelmét, Boráros Gábor párja, Mónika a csendben bízott, Curtis pedig – aki félt, hogy a másik két férfi erősebb nála – idegesíteni próbálta a játékostársait.

Végül 99 perc után Mónika vállfájdalomra hivatkozva feladta a küzdelmet, így a rapper és az énekes jutott a döntőbe a párjaikkal.

Elindult a közönségkedvenc sztárpár-show, a Nyerő Páros vadonatúj, hetedik évada. Tizenötödik adás. Időpont: 2023.10.25. Fotókredit: RTL/ Ágota Csaba, Image: 817211619, Fotó: RTL / Sajtóklub

Curtis és Barnai Judit (Fotó: Ágota Csaba, RTL)

A finálé végén a már kiesett pároknak kellett szavazni, hogy Curtisék vagy Vastag Csabáék legyenek idén a Nyerő Páros. Példátlan módon mind a hat, korábban kiesett pár Curtisre és Barnai Juditra voksoltak, így övék lett a főnyeremény.

A pénz számunkra csak másodlagos, sokkal többet kaptunk a Nyerő Párostól. Sok új élménnyel lettünk gazdagabbak. Azért jöttünk és abban bíztunk, hogy ez a kaland jobban összekovácsol minket és megerősíti a kapcsolatunkat. Úgy érezzük, ezt meg is kaptuk. Számunkra az elmúlt négy hét felért egy párterápiával” – mondta a Blikknek Curtis.

A rapper korábban arról beszélt, hogy nem szeretne másodszor is megnősülni, ám most állítja, idővel esküvőt terveznek és összeházasodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top