nlc.hu
Sztárok

A legmeghatóbb Nyerő Páros-történetek

Szem nem maradt szárazon a Nyerő Páros vallomásai hallatán

Megcsalás, lebukás, titkos kapcsolat és folyamatos szakítások - ezek voltak a legmeghatóbb történetek az idei Nyerő Páros évadból.

Minden évben van egy olyan rész a Nyerő Párosban, amelyben a szereplők kitárulkoznak ország-világ előtt. Itt derült ki annak idején, hogy Kulcsár Edina és Csuti házassága válságba került, hogy Dér Heni elveszítette az első babáját, de volt szó megcsalásokról és állandó vitákról is. Az idei évad első hetén is leültek egymással szembe a sztárok és elmondták, ami a lelküket nyomta. 

Judie és Curtis kapcsolatának kezdete

Curtis és Barnai Judit kosárlabdázó kapcsolata nem mindennapi módon indult: a megismerkedésük átlagosnak mondható, az azonban, ahogy kiderült, hogy egy párt alkotnak, korántsem hétköznapi. A pár ugyanis az egyik hetilap címlapján debütált, ám akkor még nem beszéltek a kapcsolatukról. Juditban mély sebeket hagyott az az időszak, hiszen a hozzájuk nagyon közel állókon kívül senki nem tudta, hogy miként alakult a viszonyuk.

Curtis és Barnai Judit

Curtis és Barnai Judit (Fotó: RTL)

„Mondhatjuk úgy, lebuktunk, ugye, azzal a gyönyörű képpel, amit kiraktak rólunk a címlapokra. Én akkor Győrbe jártam kosarazni, és egyszer csak úgy keltem föl, hogy a telefonom konkrétan izzott. Mindenki hívott, írt. Nagyon durva volt, úgy, hogy én nem tudtam először, miről van szó. Mindenki szemében az voltam, aki szétszedett egy családot” – mesélte a műsorban Judie, majd elmondta, hogy Curtis és volt felesége már nem voltak együtt, amikor ő megismerkedett a rapperrel. Sőt, az is kiderült, hogy akkori csapata felfüggesztette.

„Hívtak a győri vezetőségtől is, hogy felfüggesztenek a kosárlabdából. Ez volt az egyedüli, ami nekem akkor ugye biztos pont volt az életemben, és oda sem mehettem le. Sőt, ami nagyon durva volt, mondták, hogy drogtesztet is akarnak velem csináltatni” – árulta el.

Boráros Gábor megcsalta várandós párját

Boráros Gábor, MMA-harcos és influenszer párja, Jákli Mónika kapcsolata egyáltalán nem mondható átlagosnak. Sokszor tőlük volt hangos a Nyerő Páros villa, rengeteget veszekedtek, ám végül mindig kibékültek. A vallomások estéjén azonban elmesélték a történetüket, amikor egy időre mindketten azt hitték, hogy nincs visszaút a másik szívéhez. 

„Nekünk volt egy nagy mélypontunk a Gáborral. Amikor a kórházban voltam, akkor tudtam meg, hogy a Gábor nem volt hozzám hűséges. És ezt én nem is tudom, hogy éltem túl. Nem tudok válaszokat adni erre. Nyilván az ember magában keresi a hibát, hogy ez miért van. Én se vagyok hibátlan, biztos volt sok hibám, hogy ez ide vezetett. De 11 év nagyon hosszú idő. Nem tudom, mit megadnék azért, hogy ezt a részt kitöröljem az életemből, annyira fájdalmas időszak volt” – idézte fel a történteket az influenszer, majd a vőlegénye vette át a szót. 

„Tettem sok rossz dolgot, de ez a legeslegnagyobb hibám. De az, hogy kitartott ezek után… nem a gyerek miatt. Ha nem is lenne gyerekünk, akkor is őt szeretném a legjobban” – mondta.

Joe és párja szétköltözései

Varga Miklós Joe 21 évvel fiatalabb menyasszonya, Hrovatin Csenge is beszélt a múltbeli problémáiról: elárulta, az exei lelki terrorban tartották, folyamatos bántalmazásnak volt kitéve, ezért nagyon nehezen bízik a férfiakban. Ezt a falat kellett áttörnie Joe-nak, ám a mai napig akadnak ebből nézeteltéréseik. 

„Ha többször előfordul valami, például egy összepakolás és költözés. Az elmúlt tíz hónapban olyan dolgokra is képes vagyok, teszek, amiket az eddigi párkapcsolataimban nem tettem meg. Én tizenötből tizenötször elmondtam, hogy ne menj el, mert nem bírok nélküled egy éjszakát sem aludni, mégis elmész” – részletezte Joe, majd így folytatta.

Varga Miklós Joe és Csenge

Varga Miklós Joe és Csenge (Fotó: Birton Szabolcs)

„Nőket nem bántunk, érted? Tudom azt, hogy nem egy, nem kettő, nem három kapcsolata volt, ahol nagyon csúnyán bántották… Én itt vagyok melletted, soha a büdös életben – komolyan mondom – senki nem bánthat, nem nyúlhat hozzád! Már amit tettél a családomért, a gyerekemért, ahogy engem megváltoztatsz.. És tudod, hogy mennyire szeretlek… Csak be akarom bizonyítani, hogy én nem az a gyökér vagyok. Vigyázok rád, szeretlek” – zárta szavait a Survivor műsorvezetője.

Vastag Csaba apja nem szereti fia feleségét

Az énekes nyáron vette feleségül fiatal szerelmét, a szülők azonban nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat. Olyannyira, hogy Vastag Csaba édesapja nem vett részt az esküvőn sem, ami érthetően nagyon rosszul esett a fiának. 

„Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki itt egész az környezetünket jelenti. Ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Evelinéknél  is volt egy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk. (…)Mi nagyon sokat dolgozunk együtt, és senki nem tudja, hogy a háttérben tulajdonképpen mi mindent együtt csinálunk. A háttérmunkákba senki nem lát bele. Senki nem tudja, hogy én veszem fel a telefonokat, senki nem tudja, hogy én fixálom le az időpontokat. Azt, hogy a Vastag Csaba odaérjen valahova időre, azt igazából én teszem össze. Ha emellett hajnali kettőkor azt kéri, hogy csináljak rántott húst, én csinálok. Gyakorlatilag kitartott feleség lettem” – vallotta be Evelin a Story magazinban.

Vastag Csaba és Evelin

Vastag Csaba és Evelin (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top