nlc.hu
Sztárok

Barnai Judit vallomása

Barnai Juditot felfüggesztették a csapatából Curtis miatt

A kosárlabdázót megviselték a történtek.

A Nyerő Páros tegnap esti részében több pár is megnyílt a fájdalmaival kapcsolatban. Míg Vastag Csabáék a családi konfliktusaikról vallottak, addig Barnai Judit arra az időszakra emlékezett vissza, amikor kiderült, hogy Curtisszel egy párt alkotnak. Mint elmondta, ez az időszak korántsem volt könnyű számára. 

„Mondhatjuk úgy, lebuktunk, ugye, azzal a gyönyörű képpel, amit kiraktak rólunk a címlapokra. Én akkor Győrbe jártam kosarazni, és egyszer csak úgy keltem föl, hogy a telefonom konkrétan izzott. Mindenki hívott, írt. Nagyon durva volt, úgy, hogy én nem tudtam először, miről van szó. Mindenki szemében az voltam, aki szétszedett egy családot” – mesélte Judit, majd így folytatta.

„Én nyilván nem ilyen ember vagyok. Hívtak a győri vezetőségtől is, hogy felfüggesztenek a kosárlabdából. Ez volt az egyedüli, ami nekem akkor ugye biztos pont volt az életemben, és oda sem mehettem le. Sőt, ami nagyon durva volt, mondták, hogy drogtesztet is akarnak velem csináltatni. Azért megfojtott engem nagyon, hogy ilyeneket gondolnak rólam vagy rólunk” – tette hozzá a sportoló, aki azt is elárulta, hogy néhány szurkoló a meccseken is bántó dolgokat kiabált be neki a lelátóról.

Curtis (Széki Attila), Barnai Judit

Curtis (Széki Attila) és Barnai Judit (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top