nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba esküvője

Családi botrány: ezért nem vett részt Vastag Csaba édesapja az énekes esküvőjén

Az előadó békülni szeretne.

Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin tavasszal kötötték össze az életüket. A pár egy hatalmas, fényűző lakodalmon mondta ki a boldogító igent, ahol a szerelmesek családja és barátai is jelen voltak. Egy fontos személy azonban mégsem: Csaba édesapja. A Nyerő Páros szerda esti adásának előzetese szerint a házaspárt nagyon megviselték a történtek, az énekes a kamerákon keresztül üzent is a szülőjének, hogy fogadja el őket.

„Az esküvőn is üzentem neked, hogy nagyon-nagyon szeretlek, és mindig szeretni foglak. Az apukám maradsz, és mi csak annyit kérünk tőled, hogy szeress minket” – mondta a műsorban Csaba. Egy másik beharangozó videóban már Evelin beszélt arról, hogy miért nem kedveli őt az előadó családja.

„A családod is ezért nem szeret engem, mert nem megyek el valahova nyolc órában dolgozni” – közölte sírva. 

Vastag Csaba és Domján Evelin

Vastag Csaba és Domján Evelin (Fotó: RTL)

A 41 éves énekesre 2021 őszén talált rá a szerelem, nem sokkal később pedig megkérte a 15 évvel fiatalabb Evelin kezét. Hatalmas családra vágynak, sok-sok gyermekkel. „Most már 7 gyerek is jöhet, de fél év múlva már lehet, hogy 12-t fogok mondani. (…) Úgy vagyok vele, hogy minél több, annál jobb. (…) Nagyon szeretjük a gyerekeket, úgyhogy nem lesz létszámstop. Az elmúlt évtizedekben megállás nélkül dolgoztam, úgyhogy szerencsére tudok olyan anyagi biztonságot nyújtani a leendő gyerekeimnek, a családomnak, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedniük”vallotta be az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top