nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros 2023 Top3

Nyerő Páros: kiestek Voksán Virágék, összeállt a döntős mezőny

A TOP3-páros pezsgővel ünnepelte meg a döntőbe jutásukat.

A Nyerő Páros 7. évadának utolsó szimpátiaszavazásán Vastag Csabáék és Voksán Virágék kerültek a veszélyzónába. Kiderült, hogy Curtisék és Boráros Gáborék is erősebb párosnak tartják Virágékat, ezért taktikai döntés alapján Vastag Csabáék mellett tették le a voksukat. Így Voksán Virágék számára ért véget a játék.

Voksán Virág

A döntő előtt esett ki Voksán Virág és párja, Valentényi László – Fotó: Sajtóklub

„Kicsit szomorúak voltunk, hogy ma mégiscsak el kell hagynunk a villát, még ha ez csak egy plusz napot is jelentett volna, ha a döntőben maradunk, hiszen már másnap döntő van. De a jó oldalát igyekeztük nézni: nagyon jó érzés volt úgy kiesni, hogy emelt fővel, győztesként a mai nap játékos-győzteseként távozhattunk, alig egy nappal a legeslegvége előtt a játéknak. Nem gondoltam volna, hogy majdnem a legvégéig benne maradunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a többiek megkönnyebbültek, hiszen a legerősebb párost sikerült kigolyózniuk a villából, és ezáltal megkönnyítették maguknak a nyerési esélyeiket, úgyhogy ez színtiszta taktika” – nyilatkozta a riportszobában Voksán Virág.

Párja is hasonlóképpen érzett: „Mi voltunk a legerősebbek, ezért is kellett távoznunk. Így szép elhagyni a villát. Valentényi László szerint ez egy nagyon nagy élmény volt mindkettőjüknek és nagyon megerősítette a kapcsolatukat. „Mi ezzel tényleg csak nyertünk” – fűzte hozzá.

„Ha bármiféle kétely is volt esetleg bennünk arra vonatkozólag, hogy örökre együtt maradunk-e, ez most úgy érzem, hogy eloszlott” – jelentette ki a kétgyermekes lemezlovas.

A Nyerő Páros 7. évadának dobogósai végül Vastag Csabáék, Curtisék és Boráros Gáborék lettek, akik Voksán Virágék távozása után a magasba emelték a poharaikat, és koccintottak a győzelemre.

„Nagyon örültünk, hogy a döntőbe kerültünk, a dobogósok között vagyunk és hogy azokkal vagyunk a dobogósok, akikkel ott szerettünk volna lenni. A barátainkkal megyünk a harcba, a döntőbe” – lelkendezett a riportszobában Boráros Gábor.

Vastag Csaba felesége, Evelin elárulta a többieknek, hogy milyen érzésekkel vág neki az utolsó nap döntő játékának: „Senkin nem fogok megsértődni, hogyha mindenki saját magáért küzd. Legyen így! Nagyon szeretünk titeket, de holnap egy verseny lesz, és holnap mindenki saját magáért küzd.”

Ez is érdekelhet Vastag Csaba és barátnője, Evelin Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top