nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: erre költik Curtisék a milliókat

Erre költik Curtisék a Nyerő Páros-győzelemmel járó milliókat

Majdnem 4 millió forintot gyűjtöttek össze.

Mint arról beszámoltunk, Curtis és párja, Barnai Judit (Judy) nyerte az idei Nyerő Párost. A győztesek elárulták a story.hu-nak, hogy mire költik a 3 millió 965 ezer forintos nyereményüket. Elmondásuk szerint már a Nyerő Páros Villájába való beköltözés előtt megbeszélték, hogy ha a döntőbe jutnak és megnyerik, akkor a nyereményük egy részét jótékony célra fordítják.

Curtisék,

Curtisék a Nyerő Páros-trófeával – Fotó: Sajtóklub

Olyan alapítványt vagy szervezetet szeretnénk támogatni, akik beteg gyermekekkel foglalkoznak” – árulta el a rapper.

A győzelmük után egyébként arról is beszéltek Curtisék, hogy mit adott neki a műsor. Bevallották: sok új élménnyel lettek gazdagabbak. “Azért jöttünk és abban bíztunk, hogy ez a kaland jobban összekovácsol minket és megerősíti a kapcsolatunkat. Úgy érezzük, ezt meg is kaptuk” – jelentették ki.

A szerelmesek éppen a napokban meséltek arról egy közös interjúban, hogy több mint 3 év után mára már teljesen összecsiszolódtak, de még várnak a közös gyerekkel. “Azzal, hogy Judy vállalt még egy évet a kosárpályán, tolódik a gyerekprojekt. Idén az volt a terv, hogy ha nem folytatja a kosárlabdát, akkor utazgatunk, letudom a tévés munkákat, és januártól nagyon sokat mentünk volna például Amerikába. Ez tolódik. Szeretnénk legalább egy évet csak együtt lenni. Judynak is szüksége van arra, hogy lezárja azt a rengeteg évet, amit edzéssel töltött, hogy végre ő is élvezze az életet, jól érezze magát” – árulta el Curtis. Párja szerint egy gyerek “iszonyatosan nagy meló”, ezért egyelőre szeretnének még egy kis “nyugis időszakot”. “Sehova nem kell sietnünk, bőven van időnk. (…) Ha még 2-3 évig nem születik gyerekünk, akkor nem születik, ha 5 évig, akkor 5 évig. Ráérünk” – fűzte hozzá Judy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top