nlc.hu
Sztárok

Curtisék a babavállalásról

Curtis: „Tolódik a gyerekprojekt” – elárulta az okokat a rapper és párja

Több mint 3 év után mára már összecsiszolódtak a szerelmesek, de szerintük ráér még a közös gyerek.

Curtis és párja, Judy (Barnai Judit) kendőzetlen őszinteséggel beszélt a hot! magazinnak a kapcsolatuk indulásáról, az anyagiakról, a közös mindennapjaikról, valamint arról is, hogy mikor jöhet majd a baba – írja a Bors. „Már több mint 3 éve vagyunk együtt, ez a 3 év kellett ahhoz, hogy teljesen jól összeszokjunk és megértsük egymást, főleg én Attit. Velem könnyebb, vele nehézkesebb: ki kellett tapasztalnom, hogyan kell kezelnem. (…) Nem gondoltuk volna, hogy eljutunk idáig. (…) Nem hittük, hogy a közös házról, a közös életünkről mesélünk majd” – vallotta be Judy.

A szerelmesek mára már elválaszthatatlanok, és biztosak abban, hogy a sors is egymásnak teremtette őket. Idén minden eddiginél nagyobb lépést tettek: felépítették első közös otthonukat, beköltöztek az álomházukba. Adódik a kérdés, hogy vajon egy közös gyerek vagy egy esküvő nem tenné-e még kerekebbé az egészet. Egyelőre azonban úgy vannak vele, hogy ráérnek még mindennel.

Curtisék

Curtis és Judy a Nyerő Párosban – Fotó: Sajtóklub

„Azzal, hogy Judy vállalt még egy évet a kosárpályán, tolódik a gyerekprojekt. Idén az volt a terv, hogy ha nem folytatja a kosárlabdát, akkor utazgatunk, letudom a tévés munkákat, és januártól nagyon sokat mentünk volna például Amerikába. Ez tolódik. Szeretnénk legalább egy évet csak együtt lenni. Judynak is szüksége van arra, hogy lezárja azt a rengeteg évet, amit edzéssel töltött, hogy végre ő is élvezze az életet, jól érezze magát” – árulta el Curtis.

Ebben Judy is egyetért: „Egy gyerek iszonyatosan nagy meló. Tizenhét éve kosárlabdázom, se hétvégém, se hétköznapom nincs. Ez sok. Hirtelen beleugrani utána egy gyerekprojektbe: nem biztos, hogy ezt lelkileg, testileg vállalni tudnám. Mint mondja, mindenképpen szeretne egy „nyugis időszakot”, amikor nem csinál semmit. „Sehova nem kell sietnünk, bőven van időnk. (…) Ha még 2-3 évig nem születik gyerekünk, akkor nem születik, ha 5 évig, akkor 5 évig. Ráérünk” – fogalmazott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top