nlc.hu
Sztárok
Pucér nők Curtisnél

Meztelen nőket talált a takarítónő Curtis szobájában

Kínos sztori derült ki a rapperről.

A Nyerő Páros legutóbbi adásának feladatában a lányoknak a párjaik fejével kellett gondolkodni, ez azonban nem mindig volt eredményes. A Strandfoci nevű játékban megtudhattuk, hogy Curtis melyik testrészét szereti legjobban a párjának, Barnai Juditnak. “Amikor odatolod nekem este, hú de jó! Imádom” – lelkesedett kedvese fenekéről a rapper, zavarba hozva ezzel a szerelmét. Később viszont már nem volt ennyire bőbeszédű, amikor Sebestyén Balázs és Judit jelenlétében fény derült egy vele kapcsolatos kellemetlen incidensre.

Curtis

Curtis a Nyerő Párosban – Fotó: Sajtóklub

Arra a kérdésre, hogy a rapper szerint melyik volt a legcikibb sztori, ami megtörtént vele, az bizonyult a helyes válasznak, amikor egyszer, egy házibuli után a takarítónő meztelen nőket talált a szobájában.

“Erről majd beszélgetünk” – jegyezte meg a ciki sztori hallatán Curtis párja. Sőt Sebestyén Balázs is firtatta, hogy pontosan mi történt, így a rapper kénytelen volt feleleveníteni a kínos emléket.

A srácok mentek haza, akikkel aludtak. Nem velem aludtak. Én egyedül aludtam” – hangsúlyozta Curtis hozzátéve mosolyogva: “Én a takarítónőt vártam”.

Szegény Kati!” – reagált erre nevetve Judit.

Curtisék párkapcsolatáról amúgy több dolgot is megtudhattak már eddig is a Nyerő Páros nézői. Kiderült többek között, hogy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top