nlc.hu
Sztárok

Curtis élete

Curtiséknél az összes házimunkát a barátnője végzi

A főzés is például kizárólag a sportolónőre hárul.

Curtis és Barnai Judit hamarosan a Nyerő Párosban tűnik fel, ahol több „titok” is fény derül a kapcsolatukról. A Fókusz „mini szerelem tesztjén” is részt vettek, ahol több információ is napvilágot látott a mindennapjaikról. Az egyik ilyen, hogy a kapcsolatukban Curtis a főnök, és a kibéküléseket általában Judit kezdeményezi. De mi a helyzet a házimunkával? A főzés például szintén a nőre marad, ahogy a házimunka is.

„Én nem is szoktam, nem is tudok. Reggelit tudok, tojásrántotta meg ilyenek, de azt is legtöbbször a Judie megcsinálja. Engem kiszolgál teljesen, ilyen szempontból nekem nincs dolgom, hála Istennek” – mondta el Curtis a műsorban. Az előadó egyébként azt is elmesélte, hogy amikor Juditnak udvarolt, már fél éve nem voltak együtt az exével, így nincs szó megcsalásról. A kosárlabdázó lányt nagyon sok támadás érte kapcsolatuk miatt, de kitartottak egymás mellett.

Curtis (Széki Attila), Barnai Judit

Curtis (Széki Attila) és Barnai Judit (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top