nlc.hu
Sztárok

Kamerák előtt nyílt meg Curtis szerelme, Barnai Judit

Barnai Judit: „Nyilván el kell fogadnom, hogy ő a Curtis, szeretik a lányok is”

A sportoló nem kertelt: elárulta, nehéz egy ismert ember párjának lenni.

Barnai Judit és Curtis szerelme három éve kezdődött, egy paparazzi fotóval buktak le, pedig akkor még éppen csak a kapcsolatuk elején voltak, ezért nem akartak vele a nyilvánosság elé állni.

Barnai Judit

Fotó: TV2

A rapper akkoriban nem beszélt a magánéletéről, pedig volt feleségével már nem voltak együtt, ezért sokan azt hitték, hogy a sportoló rondított bele a házasságba. Ez nagyon megviselte Judie-t, hiszen ő tudta az igazságot, viszont nem akart róla beszélni. A Tények Plusznak nyilatkozott arról, hogy az volt élete egyik legnehezebb időszaka, ám a legboldogabb is, mert szerelmes lett.

Nagyon nehéz időszak volt. Egy, másfél év kellett hozzá, míg lecsengett, de most már mindenkiben az a Barnai Judit kosárlabdázó vagyok, akit én szeretnék, hogy az is maradjak, nem pedig xy-nak a párja. (…) Ő is iszonyatosan féltékeny, én is, de ez így elég nehéz, nem akarok hazudni, nehéz ebben benne lenni. Nyilván el kell fogadnom, hogy ő a Curtis, szeretik a lányok is. Az egy másik dolog, hogy ő miként viszonyul ehhez, hiszen mindenhez két ember kell

– részletezte Judit, aki azt is elárulta, egyelőre nem terveznek gyereket, szeretnék kihasználni a kettesben töltött időt. Azt azonban nem titkolja, hogy vágyik egy jegygyűrűre.

„Szoktam neki mutogatni, hogy milyen szép lánykérések vannak a tengerparton, de ha egy fesztiválszezon közepén, a színpadon kérne meg, az is nagyon menő lenne. Azért pedzegetem neki ezeket, ő pedig erre nagyon jókat tud mosolyogni” – mondta a kosárlabdázó, aki nemrég lejátszotta élete utolsó hazai meccsét, ugyanis felhagy a profi sporttal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top