nlc.hu
Sztárok

Exkluzív interjú Curtis új párjával

Először állt kamera elé Curtis új barátnője, a hibáival együtt szereti a rappert Barnai Judit

Állítja, a hibáival együtt szereti Curtist. A szerelmesek hosszú távú kapcsolatot terveznek egymással.

Hosszú távra terveznek – ezt mondta Curtis új szerelme. A válogatott kosárlabdázó, Barnai Judit kendőzetlen őszinteséggel vallott a kapcsolatukról. A rapper új barátnője először állt kamera elé, exkluzív interjút adott a Tények Plusznak.

Barnai Judit

Curtis és Barnai Judit életébe beköltözött a boldogság és a szerelem (Forrás: Tények Plusz – videó)

„Én úgy szeretem, mint Széki Attilát. Természetesen elfogadtam, mint Curtist” – vallotta be Barnai Judit, hozzátéve: tudja, hogy a rappernek vannak hibái, de ő úgy szereti, ahogy van. 

A kosaras azt is elmondta, hogy szeretné megismerni szerelme kisfiát. „Nyilván ez nem csak az én oldalamról kell, hogy megvalósuljon, (…) majd meglátjuk, hogy mi lesz” – nyilatkozta.

A kapcsolatukat sokan nem nézik jó szemmel, de ők ezt próbálják figyelmen kívül hagyni. „Bántottak minket, szóban és kommentekben, (…) de én ezzel nem foglalkoztam, és ezt próbálom neki is mondani, hogy ezzel nem szabad foglalkozni, mert tudom, hogy ő is olyan lelkis, mint én. (…) Nem látnak bele abba az Atiba, akit én ismerek” – mondta el Barnai Judit. Azt is megjegyezte, hogy amikor együtt vannak, Curtis mindig figyelmes, és odaadóan viselkedik vele. „Az a szeretet, ami Ati felől jön hozzám, az nagyon-nagyon ritka és hihetetlen egyébként, hogy ő milyen ember. Nagyon sajnálom, hogy sok mindenki nem látja azt az oldalát, amint én látok” – hangsúlyozta.

Olvass még Curtisről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top