nlc.hu
Sztárok

Jákli Mónika álma a Nyerő Párosban

Nyerő Páros: Jákli Mónika flörtölt egyet Sebestyén Balázzsal

Ez a műsor tele van meglepetéssel. Most viszont éppen Sebestyén Balázs volt az, aki olyat hallott, amire nem számított.

Sebestyén Balázsról köztudott, hogy nem sok mindentől jön zavarba, sőt! A Nyerő Páros legutóbbi adásában azonban úgy tűnik, megtalálták a lányok a műsorvezető Achilles-pontját. Mikor szokás szerint a játék előtti tétrakás szertartása zajlott a villában, ezért a fiúk épp nem voltak a nappaliban, a női játékosok úgy érezték eljött a tökéletes pillanat: ideje zavarba hozni Balázst.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: RTL Sajtóklub)

„Azt el szeretném neked mondani – kezdte Vastag Csaba felesége, Domján Evelin –, hogy Moncsi veled álmodik.” Nem hirtelen jött ötlet volt, régen tervezgették már, hogy elmesélik Jákli Mónika álmát, amit még a játék elején tapasztalt. A műsorvezető annyira megdöbbent a kijelentésen, hogy csak pislogott és bele-belebotlott a szavaiba, miközben igyekezett kideríteni, mégis miről álmodott Moncsi.

„Egyszer álmodtam veled még az első héten. Egy étteremben voltunk, ahova jöttél te, leültél és flörtöltünk. Nem kajáltunk, ültünk. Nem rendeltél nekem kaját” – magyarázta Boráros Gábor, MMA-harcos párja.

„Csak Gábor ne tudja meg, mert végem van”

 

– mormolta a bajsza alatt Balázs, miközben a lányok remekül szórakoztak a helyzeten.

Utána Mónika elmondta, hogy Gábor amúgy már rég tud az ominózus álomról. „A Gábor tudja, elmondtam neki. Megkérdezte, hogy jó volt? Mondtam, jó! Hát most mit csináljunk egy álommal…”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top