nlc.hu
Sztárok

Nyerő páros: Sebestyén Balázs Domján Evelinen élcelődött

Így élcelődött Sebestyén Balázs Vastag Csaba feleségének kiabálásán

Ha van igazán feltűnő egyénisége a Nyerő páros új évadának, az kétségkívül Vastag Csaba felesége, Domján Evelin, aki a legutóbbi adásban olyan intenzíven kiabált, hogy azt Sebestyén Balázs műsorvezető sem hagyhatta szó nélkül. Videó.

Ha balhéról van szó a Nyerő párosban, a Vastag Csaba – Domján Evelin párosra nyugodtan számíthatunk. Az énekes felesége már többször is tanúságot tett a heves vérmérsékletéről, amihez erős torok is dukál: kifejezetten sokat kiabál és sikoltozik a műsorban. A legutóbbi adásban egy játék során is kieresztette a hangját, amikor hernyóruhában, egy kötélen lógva próbálta összeszedni azokat a megjegyzéseket, amiket a többi páros tett róluk – írta meg a Blikk.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs egy RTL-es nyári rendezvényen (fotó: Trenka Attila/fotocentral)

Vastag Csabának is megvolt a maga feladata, a zsinór magasságának állításáról gondoskodott, amihez jöttek is Evelintől az utasítások, méghozzá jelentős hangerővel. Sebestyén Balázs a játékot a partvonalról kommentálta végig, és nem hagyhatta ki a csípős beszólásokat, melyek közül még a

Szívesen elmennék veletek egy lakógyűlésre

volt a legenyhébb.

Balázs arra is rákérdezett, hogy Evelin nem szokott-e estére berekedni, egyáltalán rekedt-e már be valaha, amire Domjánnak is megvolt a maga válasza azzal, hogy sok mézet eszik.

Igen, az segít? Mert mindennap újult erővel vérezteted be a hangszálaidat

– kontrázott végül Balázs.

A játékról való beszélgetés közben ráadásul a férje, Vastag Csaba is eleresztett egy poént Evelin súlyáról, aki viccelődve a „Megverem még ma” mondattal reagál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top