nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: nagyon kiakadt a férjére Vastagné Domján Evelin

Vastag Csabát veréssel fenyegette a felesége, miután beszólt a testsúlyára a Nyerő Párosban

Nagyon kiakadt Evelin.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában a „tengeri játék” során a párosoknak ki kellett találniuk, hogy milyen jelzőkkel illetik őket a többiek, miközben a páros férfi tagjának időről-időre a magasba kellett felhúznia a kedvesét. A szerelmesek kaptak hideget-meleget a játék során. Vastagné Domján Evelin a tériszonya miatt teljesen beparázott a feladattól, volt is sikongatás bőven, amit Sebestyén Balázs nem tudott szó nélkül hagyni. A páros végül teljesítette a feladatot, de amikor Vastag Csaba megjegyzést tett neje testsúlyára, Evelin egyből visszaszólt a férjének.

Vastagné,

Vastagné Domján Evelin a magasban lógva a Nyerő Páros „tengeri játéka” közben – Fotó: Sajtóklub

„Nagyon büszke vagyok, hogy a Csabi így tudott engem horgászni le-föl. Én nem vagyok egy kis súlyú lány, 62 kilót így repíteni föl-le, azért ahhoz jó kondi kell” – mondta el a riportszobában. Erre az énekes rákérdezett mosolyogva: „Fogytál?, mire Evelin teljesen kiakadt. „Megverem még ma!” – vágott vissza.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Vastag Csaba felesége igencsak felemelte a hangját egy játék során. Egy korábbi feladat teljesítése közben magából kikelve kiabált az énekessel Evelin, aki immár a Nyerő Páros célpontja lett. Joe és Csenge párosa, valamint Voksán Virágék is kikeltek ellene, kétszínű és köpönyegforgató jelzőkkel illették, amin Evelin nagyon felhúzta magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top