nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros botrányok

A Nyerő Páros 4 legdurvább balhéja

A Nyerő Páros villájában fokozódik a feszültség. De nem csak idén! Az elmúlt évadok is tartogattak "meglepetéseket" a párok számára.

Kocsis Dénes és Fehér Balázs

2019-ben Kocsis Dénes és párja, Petra szúrta Fehér Balázs és barátnője, Eszter szemét, így ellenük szavaztak, melynek az lett a következménye, hogy kiestek a játékból. Mint később kiderült, azért is szavaztak ellenük, mert Fehérék szerint Kocsisék flörtöltek velük.

„Az érzéseikkel nem lehet vitatkozni, de soha nem próbáltunk meg velük flörtölni. Istenes Bencéékkel hülyéskedtünk, de őket régóta ismerjük, ez belefért. Velük még tréfából sem engedtünk meg ilyet. Soha nem cserélném le a menyasszonyomat, jövő nyáron feleségül szeretném venni. Nem tudom, talán Eszter féltékenységéből fakadhatott. Szerettük a játékot, a párosokat, ez az incidens nem ronthatja el az élményt. Ezek az ő démonjaik”nyilatkozta akkor a Borsnak Dénes az ügy kapcsán. 

Young G és Bíró Bea 

2022-ben a két híresség egy őszinteségen alapuló játék közben ugrott egymásnak. A rapper nem egyszer azt mondta, látszik, hogy Beának rosszindulatú a tekintete, mire a modell megkérte, hogy fejtse ezt ki.

„Beán amúgy nagyon látszik, hogy rosszindulatú. Rosszindulatú a tekintete. Ez az igazi szerepe, én azt látom” – mondta Béci, mire a modell párja, Törőcsik Dani megjegyezte, hogy ez nagyon bunkó beszólás volt. Beának sem kellett több, szinte azonnal a saját védelmére kelt.

„Kikérem magamnak! Mennyire bunkó vagy, baszki, hogy nem nézel a szemembe!” – mondta a játék közben Bea, majd a villában folytatta. „Én nem egy Norina vagyok, aki csak mekegni-makogni tud, amikor a párja nincs mellette!”

Muri Enikő és Hódi Pamela

Hódinak nem tetszett Muri stílusa beszélgetés közben, ennek később hangot is adott, melynek az lett a vége, hogy Pamela elsírta magát. Az édesanya később így beszélt kettőjük csörtéjéről:

„Én sem itt, sem otthon ezt a stílust nem fogom senkinek megengedni, nem fogom eltűrni, a gyerekeimet sem erre tanítom. Nem tetszett a hozzáállása. Ha kijön velem beszélgetni, akkor szedje össze a gondolatait, támassza alá olyan dolgokkal, amivel meg tudja magyarázni, hogy meg tudjam érteni. Azon kívül nem nagyon kaptam többet, hogy ciccegett meg a testbeszéde már jött felém, a fejvágásai, az a flegma stílus. Hallgattam, próbáltam válaszolni arra, amit kérdezett, de nem nagyon tudtam, mert nem hagyta.” 

Vastag Csaba vs. összes többi játékos

Az ideit sem nevezhetjük egy nyugodt évadnak. Vastag Csaba felesége, Evelin már nem egy játékossal veszett össze, ám az előadót sem kell félteni. Egy szintén őszinteséggel foglalkozó feladat során például annyira felhúzta magát, hogy még Evelin sem tudta lecsillapítani a haragját. 

„A f….szom kivan ezzel! Mindenki olyan hülyeségeket mond, hogy nem igaz! Olyan f…-t mondott valaki, hogy el sem hiszem. Tényleg most már! Egyébként a 12 emberből négyen mondták az Evelinre, hogy ő a legőszintétlenebb. Ezek szerint akkor nyolcan nem” – fakadt ki a klikkesedés kapcsán Vastag Csaba, akit a párja próbált nyugtatgatni, de az csak olaj volt a tűzre. „Hagyjál már!” – szólt rá feldúlva Evelinre.

Vastag Csaba és barátnője, Evelin

Vastag Csaba és felesége, Evelin. (Fotó: Birton Szabolcs)

„Csaba most mutatta meg az igazi énjét ezzel az üvöltözéssel. Én akkorát néztem, hogy nem is gondoltam volna, hogy képes az ember ilyenre. Én ott meg is lepődtem ezen az egész viselkedésén és nem is tudtam hova tenni” – mondta a riportszobában Voksán Virág férje, Valentényi Laci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top