nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Béciék búcsúztak

Béci és Norina esett ki a Nyerő Párosból, Törőcsik Dani szerint nekik csak eddig volt helyük a villában

A rapper és felesége lecsúszott a Nyerő Páros dobogójáról.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában Young G Béci (Rácz Béla)  és Mészáros Norina, valamint Muri Enikő és Tóth Szabi kerültek a veszélyzónába. Sorsukról Megyeri Csilláék és Törőcsik Daniék döntöttek. A szimpátiaszavazáson azonban szavazategyenlőség alakult ki, így annak a párnak kellett elbúcsúzni a versenytől, amelyik kevesebb pénzt gyűjtött ebben a fordulóban.

Béciék

Béciéknek kellett távozni a Nyerő Párosból (Fotó: Sajtóklub)

Így Béciék egy lépéssel az elődöntő előtt búcsúztak, lecsúszva a Nyerő Páros dobogójáról.

Béci szerint Törőcsik Daniék felmutatták a szegénységi bizonyítványukat a szavazatukkal. A rapper elárulta, nem csinálna vissza semmit, még a Beával kialakult konfliktust sem, mert ők Norinával így is megnyerték ezt a játékot, Dani szerint viszont nekik csak eddig volt helyük a villában.

„Úgy játszottam volna még, úgy itt lettem volna még, de fantasztikus érzésekkel hagyjuk magunk mögött a villát. Rengeteg dolgot megéltünk, és bízom benne, hogy ez a kapcsolatunkra is pozitív hatással lesz” – nyilatkozta a kiesés után a zenész.

Bulival ünnepeltek az elődöntős sztárpárok. Törőcsik Dani szerint, alighogy kimentek a Béciék, megnyugodott a villa. 

A TOP 3-ba jutott pár egy közös vacsorával zárta az estét, miután Béciék elbúcsúztak a játéktól. Muri Enikőék, Megyeri Csilláék és Törőcsik Daniék már biztosan ott lesznek az elődöntőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top