nlc.hu
Sztárok

Béci és Norina csalódtak Törőcsik Daniékban

Nyerő Páros: „Akkor most ki az egyenes?” – Béci és felesége szerint Törőcsik Daniék a szemükbe hazudtak

A zenész és felesége úgy érezte, rajtuk kívül mindenki kibeszélte a másikat a háta mögött.

A Nyerő Páros elődöntője előtt Young G Béci és Mészáros Norina távoztak a játékból. Béciék később csatlakoztak a műsorba, és egyből szövetségre léptek Törőcsik Danival és Bíró Beával, de ez a szövetség szépen lassan feloszlott, az utolsó napokban pedig durván össze is balhézott Béci és Bea. 

Béci és Norina

Béci és Norina a Kibeszélőben

A Kabát Péter vezette kibeszélőben most a páros elmondta, milyen érzés volt nekik visszanézni a műsort, és utólag mit gondolnak a szövetségeseikről. 

„Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz visszanézni, mert akikkel ott jóban voltunk, mindenki fújt a másik háta mögött az adott emberre – kezdte Béci, majd Norina is kiegészítette. – Mi arra törekedtünk, hogy ugyanazt mondjuk az emberek szemébe, amit a játékban és az interjúkban. Rossz azt látni, hogy egy csomószor feltettük a Daniéknak azt a kérdést, van-e harag, mert ha van, semmi baj, de mi nem szeretnénk úgy játszani, hogy haragudnak ránk. Azt mondták, nem, semmi baj. Most meg látjuk az interjúkban, hogy az elejétől haragudtak ránk. Akkor most ki az egyenes? Ez egy nagyon nagy csalódás.” 

Béciék később hozzátették, szerintük melyik volt az a pont, ahol megromlott a kapcsolatuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top