nlc.hu
Sztárok

Béci és Szabi vitája a Nyerő Párosban

Nyerő Páros: robbant a bomba Béci és Szabi között

Óriási balhé tört ki a villában.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában az egyik feladat során a pároknak azt kellett rangsorolni, hogy kiben bíznak meg a legjobban és kiben a legkevésbé. Az esti program hangos szóváltásba torkollott, miután Tóth Szabiék Béciéket tették az utolsó helyre.

Béci és Szabi

Egymásnak ment Béci és Tóth Szabi – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtóklub

„Minek szövetkezzek veletek, hogy ha nem tartasz minket őszintének? Ez így igazságtalan!” – fakadt ki Béci, aki szerint Tóth Szabi „csak mondja a semmitmondó hülyeségeket”.

A Sugarloaf zenésze bevallotta, számított arra, hogy egy „oltári csetepaté” lesz a rangsorolásból. „De amikor ez kirobbant, ilyen gyorsan és ilyen intenzitással, az engem is meglepett” – nyilatkozta utólag a kamerák előtt.

Tóth Szabi a vita során azt vágta Béci fejéhez, hogy folyamatosan kerüli őt, mióta bevették a szövetségbe, Norina (Béci párja) viszont úgy látja, hogy Szabi az, aki sunnyog.

A két zenész vitája végül óriási balhéba fordult át mindenki előtt, melynek az lett az eredménye, hogy Béci bejelentette: kilép a hármas szövetségből, azaz szakít Szabival, és csupán Danival tartja fenn a szövetséget a továbbiakban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top