nlc.hu
Sztárok

Young G a Nyerő Párosról és Tóth Szabiról

Young G a Nyerő Párosról: „Az váltotta ki az indulatot belőlem, hogy végig sunyi a Szabi”

Többször is összekaptak a Tóth Szabi és Muri Enikő kiesése előtti napokban.

Young G Béci és felesége, Norina négy nappal a Nyerő Páros kezdete után érkeztek a villába, hogy pótoljanak egy párt. Egyből elkezdtek taktikázni, ami eleinte tetszett Tóth Szabinak, de miután nem a megbeszéltek szerint cselekedett a rapper és a párja, megingott a bizalom. Olyannyira, hogy később többször is összekaptak, Béci pedig nagyon indulatosan beszélt Szabiról. Erről a Fókusznak mesélt bővebben.

Béci és Tóth Szabi

Fotó: RTL

„Legfőképpen az váltotta ki az indulatot belőlem, és szerintem Norinából is, hogy végig sunyi a Szabi. De olyan szinten sunyi, hogy ez már az alattomos sunyiság. Egyszerűen nem néztem jó szemmel, hogy ide is húz, oda is húz, de mi soha nem mondjuk el, hogy ő hol van, meg mit csinál. Ő így járkálhat fölényesen fel-alá a villában. (…) Nem azt éreztük kellemetlennek, amit mondtunk, hanem ahogyan mondtuk. A stíluson lehetett volna változtatni, vagy lehetett volna normálisabban mondani, de annyi sok minden felgyülemlett már a Szabival kapcsolatban” – mondta Béci a kamerák előtt.

Tóth Szabi bevallotta, próbálta kihozni a párokat a sodrukból és a komfortzónájukból, de nem érezte igazságosnak, amiket hozzávágott a rapper az utolsó előtti napjukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top