nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba és felesége a Nyerő Párosban

Vastag Csaba és felesége az esküvőjükről toppantak be a Nyerő Páros forgatására

Mindent megtesznek, hogy végül ők emeljék a magasba a Nyerő Páros trófeát.

Mint arról beszámoltunk, október 2-án indult a Nyerő Páros újabb évada, amelyben ismét újabb 8 híresség bizonyíthatja, mekkora összhangban van a párjával, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. Többek között Vastag Csaba és felesége, Vastagné Domján Evelin is beköltözik a villába, hogy megküzdjön a Nyerő Páros címért. Ők az esküvőjükről toppantak be a reality forgatására – derül ki a Fókusz riportjából.

Vastag Csaba,

Vastag Csaba és felesége, Evelin – Fotó: Sajtóklub

A friss házas énekes és 15 évvel fiatalabb felesége most először szerepelnek reality-ben. Evelin rettenetesen izgul. “Nagyon remélem, hogy nem leszek ennyire lámpalázas, mint most. Most jöttem rá a fotózáson egyébként, hogy nekem kis idő kell, hogy lelazuljak” – vallotta be Vastag Csaba párja, aki nem titkolja, a győzelemre hajtanak.

Állok elébe, és mi szeretnénk megnyerni. Mi szeretnénk idén lenni a Nyerő Páros” – jelentette ki a Fókusz kamerája előtt Evelin. 

Mint az előzetesből kiderül, lesz olyan helyzet, amikor Evelint annyira elragadja a játék heve és annyira a tetőfokára hág a feszültség, hogy torka szakadtából üvölt a férjével. Ám azt is láthatjuk majd, ahogy összeomlik és sírva vitatkozik a férjével

Olyan pillanatok is adónak, amikor éppen Vastag Csabából törnek a felszínre az indulatok és például káromkodva kezd püfölni egy csónakot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top