nlc.hu
Sztárok

Dér Heni elvetélt, most beszélt róla először

Dér Heni: “Elveszítettünk egy kisbabát”

Már jó ideje szeretne családot alapítani Dér Heni és boldogabb nem is lehetett volna, amikor kiderült: gyereket vár. Aztán egy pillanat alatt megváltozott minden.

Vidáman készült Dér Heni és Bakos Gergő a Nyerő Páros versenyre, és már pakolás közben is sejtetni engedték: jelenleg náluk a családalapítás aktuális téma. A mai adásban pedig az énekesnő úgy döntött, nem veszi fél vállról a feladatot és valóban egy olyan titkot árul el, amit eddig megtartottak maguknak. 

Gergő nem értett egyet Dér Henivel, hogy kiadják a titkukat: 

Ma este a Nyerő Páros adás előzeteséből már sejteni lehetett, hogy ezúttal valami komoly téma következik, a 34 éves énekesnőnek könnybe lábadt a szeme, amikor mesélt. 

Dér Heni a vetéléséről mesélt

Bakos Gergő és Dér Heni elvesztették a babájukat tavasszal

“Négy hónappal ezelőtt elvesztettünk egy kisbabát” – írta a vallomásos játékban az énekesnő, majd később kiültek Gergővel a többi pár elé és elmesélte: rossz helyen fejlődött a kisbaba, és végül Gergőnek hála túlélte a műtétet. 

“Nagyon nagyon nagy megkönnyebbülés” – mondta végül Heni, akit a párja végig támogatott, miközben a történetüket mesélte. 

Nyerő Páros versenyzői néha a műsorban nyílnak meg: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top