nlc.hu
Sztárok

Varga Miklós Joe magánélete

Varga Miklós Joe el sem vált, de már eljegyezte Hrovatin Csengét

A celeb jogilag még házas, így várniuk kell.

Ahogy mi is megírtuk, Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge a Nyerő Páros szerdai részében távoztak a villából. A páros a Story magazinnak vallott a megismerkedéséről: 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkoztak, ahol jó barátok lettek. Bár mindig is tetszettek egymásnak, flörtölni csak akkor kezdtek, amikor már egyiküknek sem volt párja.

 „Csenge akkor Mosonmagyaróváron élt a családjával, Ausztriában dolgozott. Több hónap próbálkozás után végre igent mondott a randevúmra, és feljött Budapestre. Végigbeszélgettük az éjszakát, és onnantól valami elindult – de az nem a vonat volt. Július 11-én nálam aludt, november elsején pedig hozzám költözött” – elevenítette fel a műsorban többször is balhézó Joe, aki nem sokáig húzta az időt, és tavaly feltette a nagy kérdést Csengének. A szerelmesek esküvőt is terveznek, ám a férfi jogilag még házas.

Hrovaton Dóra Csenge, Varga Miklós Joe

Hrovatin Csenge és Varga Miklós Joe (Fotó: Trenka Attila)

 „Tavaly jegyeztem el Csengét, de még nem váltam el, így az esküvőnket jövőre tervezzük. Én Csenge mellett értem be, a feleségeimhez nem voltam hűséges, de véget ért a csibészéletem. Mert ez valami más, komolyabb, és nem csak azért, mert érettebb vagyok. És fontos, hogy ne azt mondjam, hogy élettársam, hanem hogy feleségem. Annak súlya, tartalma van” – mondta az üggyel kapcsolatban Joe. Felmerült, hogy szeretnének-e a jövőben közös csemetéket?

 „Nekem Miki kisfia annyi szeretetet ad, hogy az is elég egy életre” – árulta el Hrovatin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top