nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba feleségének vallomása a korábbi kapcsolatáról

Bántalmazó kapcsolatban élt korábban Vastag Csaba felesége: „Senkinek nem mertem szólni, mert szégyenkeztem”

Megrázóan vallott a Nyerő Párosban szereplő Evelin.

Fájdalmas titokra derült fény a Nyerő Páros forgatásán: Vastag Csaba felesége, Domján Evelin könnyek között vallotta be, hogy az énekes előtt egy bántalmazó kapcsolatban élt. A műsor hétfő esti adásában őszintén beszél a lelki és fizikai megpróbáltatásokról, amelyeket elszenvedett, de Blikknek is mesélt a megrázó traumáról.

Vastag Csaba,

Vastag Csaba és felesége, Evelin – Fotó: Sajtóklub

„Csaba előtt volt részem egy olyan párkapcsolatban, amelyben a bántalmazás minden formájából kijutott. Az elején persze, úgy tűnt, egy csodálatos férfit találtam. (…) Később azonban megmutatta a valódi arcát” – árulta el Evelin, aki még a családja előtt is titkolta a bántalmazásokat. 

„Senkinek nem mertem szólni, mert valójában én szégyenkeztem amiatt, hogy bántalmazott vagyok, pedig ma már tudom, hogy ez nem az én szégyenem, hanem azé, aki ezt tette. (…) Ha elmentem otthonról, folyamatosan tudni akarta, hol járok, tehát nem csupán fizikailag, de lelkileg is egyre nehezebb helyzetbe kerültem” – mesélte Evelin, aki végül bátor döntést hozott: kilépett a kapcsolatból. Addigra azonban már olyan traumákat szenvedett el, hogy szakember segítségére volt szüksége.

A Nyerő Párosból amúgy az is kiderült, hogy Vastag Csaba szülei nem tartják méltónak a fiukhoz Evelint. Erről sírva beszélt Evelin az egyik korábbi részben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top