nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba és Evelin vallomása

Kiderült, Vastag Csaba feleségét azért nem fogadják el az énekes szülei, mert nem dolgozik

Az énekes viszont teljesen máshogy látja.

Vastag Csabára 2021 őszén talált rá a szerelem, nem sokkal később pedig megkérte a 15 évvel fiatalabb Evelin kezét, aki gondolkozás nélkül igent mondott. Idén nyáron sort is kerítettek a fényűző lakodalomra, amin rengeteg vendég ünnepelt velük, ám mint kiderült, az énekes édesapja távol maradt a lagzitól. 

Vastag Csaba és felesége, Evelin

Vastag Csaba és felesége a Nyerő Párosban

A Nyerő Páros szerdai adásában többen is sírva vallottak legfájdalmasabb emlékeikről a „Bárcsak megváltoztathatnám” nevű játék során. Ekkor derült ki az is, hogy Csaba és Evelin kapcsolata nem indult zökkenőmentesen. 

„Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki itt egész az környezetünket jelenti. Ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Evelinéknél  is volt egy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk – magyarázta Csaba, majd hozzátette, a lány szülei hamarabb megenyhültek, de saját édesapja a mai napig nem akarja elfogadni a kapcsolatukat. Evelin sírva árulta el, szerinte ennek mi az oka. – Mi nagyon sokat dolgozunk együtt, és senki nem tudja, hogy a háttérben tulajdonképpen mi mindent együtt csinálunk. A háttérmunkákba senki nem lát bele. Senki nem tudja, hogy én veszem fel a telefonokat, senki nem tudja, hogy én fixálom le az időpontokat. Azt, hogy a Vastag Csaba odaérjen valahova időre, azt igazából én teszem össze. Ha emellett hajnali kettőkor azt kéri, hogy csináljak rántott húst, én csinálok. Gyakorlatilag kitartott feleség lettem.”

A szerelmesek vallomása nyomán a Story magazin felidézte az énekesnek egy korábbi nyilatkozatát is, miszerint Evelin előtt rendezetlen volt az élete és jóformán kedvese emelte őt fel a mélyből. Csaba azt is határozottan kijelentette, ő kérte meg szerelmét, hogy ne dolgozzon. 

Story címlap

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top