nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba megosztotta esküvői videóját

„Én már a második napon kimondtam volna, hogy igen” – íme a videó Vastag Csabáék esküvőjéről

Világgá szeretnék kürtölni boldogságukat.

Május 21-én Vastag Csaba és szerelme, Evelin teljes titokban összeházasodtak. A nagy napról csak később meséltek a friss házasok, akik elmondták, ennél szebb esküvőt elképzelni sem tudtak volna. Azt is bevallották, elképesztően izgultak, annyira, hogy a menyasszony a templom bejárata előtt majdnem elájult, olyan gyorsan vert a szíve. A szerelmesek a boldogító igen után elhatározták, jöhet a családalapítás. 

Vastag Csaba és felesége, Evelin

Vastag Csaba és felesége, Evelin

Az énekes most közzétette élete legfontosabb napját Youtube-on, ahol mindenki megnézheti, hogyan keltek egybe. A felvétel Vastag Csaba fogadalmával indul, egy olyan beszéddel, amire minden nő vágyik az esküvőjén. 

„Minden kimondott szavunk gyakorlás volt, hogy kimondhassuk a legfontosabb szót: igen. Bár én már a második napon kimondtam volna, hogy igen. És igen, a hátralévő összes napon kimondanám, hogy igen. Szeretlek és becsüllek, tisztellek és védelek. Segítelek és mindig fogom a kezed” – hallható az énekes fogadalma, majd láthatók az esküvő további pillanatai is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top