nlc.hu
Sztárok

Vastag Csabáék karácsonya

Meglepő fordulat Vastag Csabáék családjában: szent a béke?

Ez lesz az első karácsony, amit házaspárként ünnepelnek.

Ebben az évben a karácsony mindenképp emlékezetes lesz Vastag Csaba számára, hiszen ez lesz az első, hogy a feleségével közösen ünnepelnek. A Blikk állítása szerint a szentestét kettesben fogják tölteni a saját lakásukban, karácsony másnapján pedig útnak indulnak Veszprémbe, a lap szerint ugyanis az énekes édesapja megenyhülni látszik a menye irányába. 

Vastag Csaba és Vastagné Domján Evelin

Vastag Csaba és Vastagné Domján Evelin (Fotó: RTL)

Mint korábban megírtuk, Csaba édesapja még a júniusi esküvőjükre sem ment el, mert nem nézte jó szemmel ezt a kapcsolatot. Dr. Vastag Sándor egyetemi professzor, vegyész elfogadóbb lett a szerelmesekkel szemben, hiszen azt látja, hogy fia boldog Evelin mellett. Az ünneplés karácsony harmadnapján a feleség családjánál, Zala megyében folytatódik, ahol a lány 9 testvére várja őket.

Az énekes felesége nemrég elárulta, hogy a karácsony számára nem az ajándékozásról szól, hiszen gyerekként sem az okozta a legnagyobb örömet számára, ahogy most sem. 

„Nekem nem az ajándékozásról szól ez az ünnep. Mivel tízen vagyunk testvérek, nem mindig kaptunk, sőt ki merem jelenteni, hogy volt, amikor egyáltalán nem kaptunk ajándékot karácsonyra. Az volt inkább számunkra az ajándék, hogy szaloncukor volt a fán. Ezért ma sem ez a legfontosabb része az ünnepnek, de tavaly azt kértem Csabától, hogy írjon nekem egy dalt, amit meg is kaptam tőle, és meg is könnyeztem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top