nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba macsó életvitele

Geszti Péter Vastag Csabáról: „Vitathatatlan sármjával sok női skalpot begyűjtött”

Az énekes kicsapongó életvitelről jófiú imidzsre váltott.

Az Adom a napom mai sztárvendége hosszú évek óta a hazai ismert emberek egyik legnagyobb macsója, akinek rengeteg női rajongója van. Bár Vastag Csabát imádják a hölgyek, az ő szíve már csak egy emberért dobog: a feleségéért, Evelinért. Kijelenthető, hogy évekig féktelen életet élt, majd jött egy nő, aki mindent megváltoztatott.

 „Amióta tizenkét évvel ezelőtt megnyerte az első X-Faktort, látszólag tenyerén hordozta a sors. Nem esett ki a média kegyeiből, többször keresztbe-kasul felszántotta az ország koncertszínpadjait, a nagyokat, a közepeseket és a kicsiket is, sőt belekóstolhatott a zenés színház világába is. Vitathatatlan sármjával biztosan sok női skalpot is begyűjtött. 

Ám egyre többet hallani róla, hogy élete korántsem volt annyira irigylésre méltó, mint sokan hitték. Most, hogy révbe ért, talán könnyebben emlékszik vissza a nehezebb időszakokra.

És mivel ott voltam, amikor elindult már kanyargósnak tűnő útjára, mindenképpen szerettem volna tudni, hogy hogy él most, mi hajtja és min változtatna. Önmagán és a világon is. Igent mondott, így kameráinkkal ma a nyomába szegődtünk” – mondta az nlc-nek Geszti Péter, aki már alig várja, hogy kifaggassa a magánéletéről is a népszerű énekest. 

Vastag Csaba

Vastag Csaba (Fotó: TV2)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Vastag Csaba, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top