nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Balogh Eleniék kiköltözése

Könnyek között költözött ki a Nyerő Páros villájából Balogh Eleni a párjával

Két páros villaléte is alaposan megváltozott.

A Nyerő Páros hétfői adásában ismét megnyíltak egymásnak a sztárpárok, soha nem hallott vallomások hangzottak el. Ezt követően a műsor szereplőinek arról kellett dönteniük, hogy melyik páros volt a legőszintébb és a legkevésbé őszinte a párterápia során. A szavazás eredményének sorsdöntő hatása lett, mivel sor került a szobák újraosztására, ezzel pedig Balogh Eleniék számára valami véget ért.

Balogh Eleni,

Balogh Eleninek rosszul esett a szavazás végkimenetele – Forrás: RTL / Nyerő Páros – videó

A szavazás győztese, Vastag Csaba és felesége beköltözhetett a luxuslakosztályba, míg az utolsó helyen végző párnak, Balogh Eleninek és Soós Dávidnak a kertbe kellett kiköltözni, ahol a kisbusz és a sátor között választhattak. 

„Első körben, amikor meghallottuk, hogy minket tartanak elvileg bent a legkevésbé őszinte párnak, akkor hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem zavart” – vallotta be a kamerák előtt a focista.

Párja elárulta, nem azzal van problémája, hogy ki kell költözniük a villából, hanem azzal, hogy mivel ez szimpátiaszavazásnak is beillett, akkor nem állnak jó helyen: „Az első gondolatom az volt, hogy szimpátia alapján rangsoroltak, és mivel én úgy éreztem, hogy mi mindenkivel jóban vagyunk és jó a kapcsolatunk, ezért esett igazából nagyon rosszul, hogy mégis nem ez a visszajelzés jött, és ezért voltam csalódott és szomorú.

A szépségkirálynő könnyek között pakolta össze a holmiját, közben kedvese vigasztalni próbálta: „Ne sírjál, életem! Nem ér ennyit ez a játék! Akkor menjünk haza!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top