nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Henry Kettnerék estek ki

Henry Kettnerék estek ki a Nyerő Párosból, könnyek között távoztak

A legjobb négybe már nem jutottak be.

A Nyerő Páros 5. szimpátiaszavazásán Henry Kettnerék és Boráros Gáborék kerültek a veszélyzónába. Kiss Rebeka könnyeivel küszködve ülte végig a szimpátiaszavazást, de párja, Henry Kettner is közel állt ahhoz, hogy elsírja magát. A játékban lévő párok közül a többség Gábort és Mónikát szerették volna bent tartani a villában, így a youtubernek és kedvesének kellett távozni.

Henry Kettnerék,

Henry Kettnerék számára ért véget a Nyerő Páros – Forrás: RTL / Nyerő Páros – videó

„Egyik szemem sír, a másik nevet, mert nem gondoltam volna, hogy idáig eljutunk” – nyilatkozta a kiesésük után könnyek között Rebeka a riportszobában. 

Párja bevallotta, ő is tudott volna sírni, de nem akart mások előtt. „Itt is tudtam volna nagyon, szorítani is kellett a fogam, hogy ne. Még nem tudatosult bennem, hogy ennek vége. Sajnos ez majd pár nap múlva fog, és akkor fog ez nagyon fájni” – árulta el Henry, aki arról is beszélt a riportszobában, hogy mit adott számukra a Nyerő Páros.

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy itt lehettünk. Nem a kapcsolatunkat megerősíteni jöttünk ide, de mégis szerintem az rengeteget adott ebbe, hogy megerősödtünk. Össze kellett dolgoznunk, össze kellett játszanunk. Ha nem sikerült valami, egymást kellett erősíteni, szóval ez azért épít egy kapcsolatot. Plusz megtudtam, hogy azért romantikus is Rebeka” – mondta el.

Távozásuk után Voksán Virág úgy érezte, Lacival egyedül maradtak a tigrisketrecben, mert szövetségesek nélkül nagyon nehéz dolguk lesz. „Egy a három ellen. Nem mondhatni fair-fair állásnak. Szövetségesek nélkül nagy-nagyon nehéz dolgunk lesz” – vallotta be a riportszobában a kétgyermekes lemezlovas. – „Egyetlen esélyünk van, ha az összes feladatot megnyerjük, vagy legalábbis soha ne kerüljünk a veszélyzónába” – fűzte hozzá a férje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top