nlc.hu
Sztárok
Alaposan helyben hagyták a Nyerő Páros sztárját, Boráros Gábort - a földön ülve zokogott

Alaposan helyben hagyták a Nyerő Páros sztárját, Boráros Gábort – a földön ülve zokogott

A 32 éves sportolót a felesége vigasztalta, támogatta.

A ketrecharcos Boráros Gábor körülbelül egy év után tért vissza a ketrecbe, az RFA és IAF szervezetek által közösen szervezett tornára Érsekújvárba, ahol viszont egyből kikapott a cseh Frederico Koumenhától – számolt be a parameter.sk. A csallóközi MMA-harcos annak ellenére mérkőzhetett Szlovákiában, hogy büntetőeljárás van folyamatban ellene fogadási csalás alapos gyanújával. 

Boráros Gábor,

Boráros Gábor és felesége, Jákli Mónika a 2023-as Nyerő Párosban – Fotó: Sajtóklub

Boráros ismerősei szerint a ketrecharcosból kiveszett a tűz, rendre felkészületlenül érkezik a meccsekre, és mindenféle taktika nélkül vág bele az összecsapásokba. A mélyrepülésben lévő sportolónak – aki a legutóbbi hét meccséből ötöt elvesztett – inkább már egyfajta “sztárboksz” meccseket javasolnak.

A tudósítások szerint a szombat esti összecsapáson a 2023-as Nyerő Páros sztárja hamar, egyetlen ütéssel el akarta intézni ellenfelét, ami leginkább arról tanúskodhat, hogy nincs megfelelő kondícióban. A sokkal tapasztalatlanabb Komuenha azonban hamar átvette az irányítást a már levegő után kapkodó Boráros felett.

A Nyerő Páros sztárja az első menet végén már alig állt a lábán, a második menet végén pedig a bíró vetett véget a meccsnek, miután az ellenfele simán “elintézte” Borárost. A beszámolók szerint miután a bíró leintette a mérkőzést, a Nyerő Páros 7. évadában ismertté vált ketrecharcos még hosszú ideig lent marad a földön, a tenyerébe temette az arcát és zokogott, mellette feleségével, Jákli Mónikával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top