nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros versenyzők, akik szakítottak

Ők már nem Nyerő Párosok: ezek a szerelmek értek véget a műsor után

Voltak igazi nyerő párosok, akik az RTL műsora óta is még együtt vannak. De hangos válásokat, kifulladt kapcsolatokat és összességében számtalan szakítást is termelt a Nyerő Páros – már ami az utóéletét illeti.

Idén hét éve, hogy először útjára indult az RTL Nyerő Páros című vetélkedője – ez pedig éppen az a kritikus év, amit rengeteg kapcsolat nem bír ki. Most megnéztünk néhány sztárpárt a műsor különböző évadaiból, akik a hetedik évre, esetleg jóval korábban szakítottak. És azt is megnéztük, mi lett a párosok tagjaival külön-külön azóta.

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt

2021 januárban jelentették be, hogy öt év házasság után válnak, kisfiukat, Mendelt pedig közösen, de külön nevelik tovább. Zsófi azóta megjárt egy újabb szerelmet, ami fenekestül felforgatta az életét: Shane Tusuppal jöttek össze, gyorsan eljegyezték egymást, aztán tavaly tavasszal már szakítottak is. Zsófi élete mostanában elég nyugisnak látszik (értsd: nincs [nyilvános] kapcsolata, ami miatt fájhatna a feje), az újévi fogadalma is gyakorlatilag az, hogy pihenteti a szerelem-témát. 

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt

Fotó: RTL Sajtóklub

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea

Hét évig volt együtt a legendás színész-énekes szerelmével, mikor 2014-ben elvette őt feleségül. Két évre rá Tímea és Róbert próbára tették a kapcsolatukat a műsor első évadában, és bár elsőre estek ki, úgy látszott, erősebbek, mint valaha. 2018-ban azonban meghozták a döntést, miszerint külön utakon folytatják tovább. A most 64 éves Róbert egyébként épp a napokban nyilatkozta, hogy újra rátalált a szerelem…

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea

Fotó: RTL Sajtóklub

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc

Bár a második évadot megnyerték, Vivi és Fecsó nem sokra rá nagyon csúnyán szakítottak. Sárdobálás, nyilvános sértegetés, pénzügyek kiteregetése – minden volt itt. Vivi már három éve Zsigmonddal van, aki már a kezét is megkérte, amit a celeb január 10-én jelentette be. Fecsó pedig időközben apa lett: tavaly októberben született meg a kisfiuk Beatrixszal.

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc

Fotó: RTL Sajtóklub

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám

Egészen jól teljesítettek a Nyerő Páros 2019-es, harmadik évadában, 2021-ben megszületett a közös gyermekük, Noel, tavaly áprilisban viszont már a pár szakításáról hallhattál. 2022 júliusában viszont, mikor Emese a Konyhafőnök VIP-ban szerepelt, újra rátalált a szerelem: a TNT zenekar egyik tagjával, Intivel jött össze. Bár a közös képeiket azóta törölték az Instáról ez nem a kapcsolatuk végét jelenti, éppen ellenkezőleg: ezzel szeretnék minél inkább a privátszférájukban tartani a románcukat. Egyébként Ádám is nagyjából akkor lépett tovább, mint Emese, hiszen ekkoriban derült ki, hogy a férfinak új barátnője van.

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám

Fotó: RTL Sajtóklub

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti

Az ötödik évad csupa botrányos szakításokat hozott magával. Kulcsár Edina pont egy éve jelentette be, hogy véget ért a kapcsolatuk Csutival, aztán néhány hónapra rá már a G.w.M-mel bimbózó románcáról szólt minden. Edina most épp a rapperrel közös első babájukat várja, Csuti pedig keresi az igazit – a szakítás után több barátnője is volt, a hírek szerint ismét új választottja van.

Kulcsár Edina és Csuti

Fotó: RTL Sajtóklub

Akik szintén szakítottak:

  • Király Péter és Kovács Dóra
  • Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes
  • Sánta László és Széphalmi Juliska
  • Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese
  • Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien
  • Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc
  • L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Nyerő Páros statisztika

  • Összesen 12 páros ment szét.
  • Az 1. és az 5. évad termelte a legtöbb szakítást: 4-4 pár jár már külön utakon
  • A 2. és 3. évadból 2-2 szerelem ért véget.
  • A 4.  és 6. évadban voltak a legerősebb párosok – közülük senki sem szakított azóta.
  • A legnyerőbb páros pedig Sebestyén Balázs és Kabát Peti, akik már 4 éve alkotnak utánozhatatlan duót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top