nlc.hu
TV-sztárok

Törölte a közös fotókat Sáfrány Emese és Inti

Törölte a közös fotókat Sáfrány Emese és Inti

Idén nyáron talált egymásra Sáfrány Emese és Inti, ami igazi ajándék volt Emese számára, miután gyermeke édesapjával, Hornyák Ádámmal az év elején a különválás mellett döntöttek.

Sáfrány Emese és Inti törölték a közös fotókat a közösségi oldalaikon, de szó sincs szakításról, épp ellenkezőleg: a pár boldogabb, mint valaha, de úgy döntöttek, ezentúl magánügyként kezelik a kapcsolatukat – írja a Blikk.

Sáfrány Emese és Inti törötlte a közös fotókat

Fotó: Schumy Csaba/solwee

„Nincs semmi gond közöttünk, egyszerűen csak rengeteg megkeresést kaptunk az utóbbi időben. Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan halad a kapcsolatunk, együtt vagy külön töltjük-e a karácsonyt, hogyan viszonyul a kisfiam a páromhoz és hasonlók. Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, elég ebből… Tanultam a múltból. A gyermekem édesapjával túl sok közös tartalmat osztottunk meg, és rájöttem, hogy nem egészséges dolog kifelé élni, ráadásul hosszabb távon a kapcsolatnak sem tesz jót. Azt nem mondom, hogy ezentúl soha többé nem rakunk majd ki közös fényképet, például életünk egy-egy fontos pillanatáról, de az biztos, hogy nem osztunk már meg felesleges posztokat” – mondta Emese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top