nlc.hu
TV-sztárok

Sáfrány Emese a múltjáról

Sáfrány Emese a felnőttfilmes múltjáról: „Nem lehet azt mondani, hogy csak a pénz hiánya vitt rá”

Többéves munkája van abban, hogy ezek után rendbe tette magát.

Sáfrány Emese ma már légtornászként és édesanyaként hivatkozik magára, ám az ország először Aleska Diamond művésznevén ismerte meg. Nem tudja, de nem is szerette volna sosem titkolni a felnőttfilmes múltját. Habár sok éve már, hogy abbahagyta, tudja, egyszer majd kisfiának is el kell magyaráznia, miért foglalkozott ezzel régen. 

Sáfrány Emese

Fotó: Trenka Attila

Emese a mai napig rendszeres szereplője a médiának, vállalta, amikor volt férjével Hornyák Ádámmal elváltak, ahogyan azt is, amikor a TNT zenekarból ismert Intivel szakítottak. A múltjának ezen időszakát viszont nem szereti felidézni. Most kivételt tett, és Hajdú Péternek, a Frizbi TV című Youtube-műsorban mesélt arról az időszakról.  

„Ez egy nagyon összetett dolog és nem lehet azt mondani, hogy csak a pénz hiánya vitt rá. Nyilván volt ilyen aspektusa is, hiszen emlékszem arra, hogy parizert ettem savanyú uborkával. Szóval volt, hogy nélkülöztem és azt a kis szobát sem tudtam kifizetni, amit béreltem. Ugyanakkor tényleg nem csak a pénzről szólt. Akkor éppen olyan lelkiállapotban voltam és sok minden terelt engem abba az irányba, de főleg a naivitásom” – idézte a beszélgetésből a Metropol.

Emese ezt követően felidézte, hogyan került bele a szakmába. „Az egész egy félreértéssel indult. Én teljesen másra számítottam, amikor először elmentem egy ilyen helyre. Nyilván utána beszippantott, mert azt láttam, hogy megoldódik az életemnek ez a része. Egy hirdetésre jelentkeztem, melyben egy srác modelleket keresett, de mint utólag kiderült, nem modellmunka volt. Nagyon mellbe is vágott a dolog és ordítva hívtam fel, hogy jöjjön értem. Egyébként nagyon korrekt volt, mert jött is azonnal. Úgy váltunk el, hogy hívjam, ha később meggondolnám magam. Hónapokkal később meg is kerestem és meztelen képekkel indult az egész. Aztán az ember bekerül ebbe a világba, látja, hogy a többi lány mit csinál és egyszerűen beszippantja – fogalmazott a légtornász, majd arra is kitért, milyen fájó érzés számára, hogy az emberek többsége a mai napig pornószínésznőkét emlegeti. – Soha, senki nem gondol bele abba, hogy én ezzel megküzdöttem és úgy szálltam ki, hogy egy teljes értékű nővé váltam. Többéves munkám van abban, hogy magammal rendben tudjak lenni. Emlékszem, amikor abbahagytam, átfutott az agyamon a kérdés: akkor én most mihez értek? Baromi nagy kudarc volt ez nekem. Ezért is van bennem még ma is a bizonyítási vágy. Persze tudom, hogy elsősorban magamnak és a fiamnak kell bizonyítanom, de még ma is sokan elítélnek a múltam miatt. És egyébként én ezt értem is, bár nem érdekel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top