nlc.hu
TV-sztárok

Béres Anett még nem gyógyult meg

Béres Anett: „Néha azt hiszem, hogy ez sosem múlik el, de próbálok kitartani”

Nem kell egyedül küzdenie.

Több mint egy éve annak, hogy Béres Anett barátnőjével, Sáfrány Emesével részt vett egy ayahuasca-szeánszon. A szer rossz hatással volt az egykori Való Világ-sztárra, így éjszaka öntudatlanul útnak indult és súlyos balesetet szenvedett: eltörött több bordája, a csigolyája és a sarokcsontja is.

Béres Anett

Fotó: Instagram

Habár áprilisban már kivették Anett gerincéből a csavarokat, a teljes gyógyulásig még hosszú út vár rá. Ezen az úton viszont nem kell egyedül részt venni, hiszen ahogy a szeánszon, most is vele van barátnője, Sáfrány Emese. 

„Eddig a gyógytornán kívül nem végezhettem más típusú mozgást, azt is mértékkel és óvatosan. Hosszú időn keresztül voltak a csavarok a gerincemben, ezért az izmok szinte elsorvadtak, csakúgy, mint a lábam esetében. Mire kivehették a rögzítést, az egyik vádlim feleakkora lett, mint a másik. De a rengeteg munka meghozta a gyümölcsét, ugyanis mára sikerült kiegyenlíteni, aki nem tudja, mi történt velem, nem is veszi észre. Most a gerincemre kell összpontosítani, hogy visszaerősödjön a hátizmom is – kezdte a Borsnak Anett, akinek ebben segít barátnője. – Emesétől hallottam először erről a speciális pilates eszközről. Mivel sokkal kímélőbb, mintha saját testsúllyal erősítenék, úgy döntöttünk, elkezdjük. Mellette természetesen tovább járok az előírt gyógytornára, humán regenerátorra, fizikoterápiára és még manuálterapeutához is. Nagyon sok energiát fektetek abba, hogy újra a régi legyek, de még mindig erről szól az egész életem. Külsőleg úgy tűnik, mintha már teljesen rendben lennék, de még mindig nem emelhetek, nem hajolhatok, korlátolt a mozgásom. Egyelőre ha egy óránál többet állok, le kell ülnöm megpihenni, mert nem tudom tartani magam, ami erős hátfájdalommal jár. Néha azt hiszem, hogy ez sosem múlik el, de próbálok kitartani. Augusztus végén kerül sor egy újabb röntgenre, akkor derül ki, hogy visszamehetek-e dolgozni.

Anett hozzátette, alig várja, hogy ismét dolgozhasson, és bár intenzív időszakot tudhat maga mögött, az elkövetkezendő hónapok sem lesznek egyszerűbbek számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top