nlc.hu
TV-sztárok

Béres Anett másfél évvel a teaszeánsz után

Béres Anettől a mai napig nem kért bocsánatot a teaszeánsz vezetője: „Most már ne is kérjen, semmi értelme”

Anett nem érti, hogyan tudott a nő nyugodtan aludni a történtek után.

Másfél éve már, hogy Béres Anett részt vett a tragikusan végződő Ayahuasca-szeánszon. A Blikk információi szerint, kábítószer-birtoklás, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés, valamint kuruzslás miatt emelt vádat a Siklósi Járási Ügyészség egy baranyai nő ellen, aki 2022-ben több olyan szertartást is szervezett, amiken tudatmódosító szereket alkalmaztak.

Béres Anett

Fotó: Schumy Csaba

Ez a nő volt annak a teaszeánsznak a szervezője is, amin az egykori villalakó és Sáfrány Emese részt vettek. Anett annak reményében ment el a siklósi erdőbe, hogy lelki problémáit leküzdje, ám a tea negatív hatásokat váltott ki nála, melynek következtében látomásai elől menekülve csigolyatörést szenvedett, továbbá 5 bordája és a sarokcsontja is eltört. A bulvárlap most ismét felkereste az influenszert, aki tőlük szerzett tudomást arról, hogy a szertartást vezető nő ellen vádat emeltek. 

Soha nem kért bocsánatot tőlem, az elmúlt másfél évben egyszer sem próbált megkeresni. Most már ne is kérjen bocsánatot, semmi értelme. A mai napig nem tudom megérteni, hogyan fekhetett le nyugodtan aludni, amikor látta, hogy valami nincs rendben. Mielőtt elmentem hozzá, többször megkérdeztem tőle, hogy ugye nem lesz baj? Mindig megnyugtatott, hogy ő ehhez ért, a legjobb az országban, nem lesz baj és vigyáz rám… Ebből egyik állítás sem bizonyult igaznak

 – fogalmazott a lapnak Anett, aki azóta orvosainak köszönhetően teljesen felépült. „Úgy kezdtem a 2024-es évet, hogy idén végre elmondhatom: köszönöm szépen, jól vagyok! Az orvosok és a sok rehabilitáció segítségével kétszáz százalékot hoztam ki a helyzetemből. Már újra tudok futni, magas sarkút hordani, nem szorulok segítségre, amiért nagyon hálás vagyok az engem kezelő szakembereknek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top