nlc.hu
TV-sztárok

Béres Anett őszintén az Ayahuasca-szeánszról

Béres Anett a teaszeánszról: „Sajnos tudatlanul mentem oda”

Lelki problémáit akarta megoldani a teaszeánszon, de ha ismeri a veszélyeket, esze ágában sem lett volna odamenni.

Béres Anett tavaly egy ayahuasca-szeánszon vett részt, mely után súlyos balesetet szenvedett és a mai napig nem gyógyult fel teljesen a sérüléseiből. Az egykori ValóVilág-sztár a Reggeliben felidézte, miért döntött úgy, hogy a szerhez folyamodik, miért gondolta, hogy csak ez segíthet. 

Béres Anett

Béres Anett a Reggeliben

Anett már számos alkalommal beszélt a szeánszon történt durva balesetéről, és ezúttal is sérelmezte, hogy szerinte az emberek még mindig nem értik, hogy ő nem bulizni ment oda, hanem meggyógyulni. „Nagyon sok bántást kapok a mai napig, és az emberek nem akarják vagy nem tudják megérteni azt, hogy én nem bulizni mentem, nem jól érezni mentem magam, hanem azért, hogy meggyógyuljak. Igaz, ez egy rossz döntés volt, és nem ezt kellett volna választanom, de teljesen másnak akarnak beállítani, hogy mi vagyok én, mint a valóság – mondta Anett, majd kifejtette, miért érezte szükségét, hogy odamenjen. – Volt egy kapcsolatom, amiből nem tudtam kijönni, évek óta nem tudtam megoldani egy lelki problémát magamban. Előtte nem sokkal hallottam erről a teáról, utánaolvastam, dokumentumfilmeket néztem, semmi másból nem állt az életem. Láttam, hogy nagyon sok betegségre használják, akár lelki, akár testi.”

Anett majd azt is bevallotta, rosszul gondolta, hogy ez neki való lenne. 

„Ez egy nagyon veszélyes dolog. Utólag nagyon sok mindent megtudtam, amivel nem voltam tisztában. Sajnos tudatlanul mentem oda, nyilván, ha ezeket tudom, akkor eszem ágába sem jutott volna odamenni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top