nlc.hu
Sztárok

Béres Anett a teaszeánszról

„Konkrétan én a Sátánt láttam” – először szólalt meg a teaszeánszról Béres Anett

VV Anett az átélt borzalmakat még a legrosszabb ellenségének sem kívánja. Elmondása szerint pokoli kínokat élt át az ayhuasca szertartás után.

Béres Anettet csaknem két hónappal ezelőtt eszméletlen állapotban, törött csontokkal találták meg egy spirituális szertartás után. Az egykori valóságshow-szereplő csigolyatörést szenvedett, továbbá 5 bordája és a sarokcsontja is eltört. Hetekig képtelen volt beszélni a történtekről, most úgy érzi, végre el tudja mondani, mi történt aznap este, amikor legjobb barátnőjével, Sáfrány Emesével részt vettek azon a bizonyos teaszeánszon.

Béres Anett

Miután megtalálták, azonnal egy 5 és fél órás életmentő műtéten esett át Béres Anett (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Emlékszem, mondtam Emesének, hogy én már furcsaságokat látok. És egyszer csak beütött… – árulta el a Fókusznak. – Bárcsak kígyókat láttam volna, konkrétan én a Sátánt láttam. Tényleg azt képzeltem, hogy a Sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, őt a Sátánnak láttam. (…) Azt képzeltem, hogyha elalszom, akkor örökre bent ragadok, nem fogok kijönni, ezért próbáltam magam felkelteni.” Kapálózott és pofozgatta magát, nehogy elaludjon, majd a barátnőjét is felkeltette, hogy induljanak haza, de végül úgy döntött, egyedül indul útnak.

„Az volt a fejemben, hogy ezek az emberek megtalálnak, ha az úton vagyok. Ezért befutottam az erdőbe” – mesélte Anett, aki a hallucinációja alatt mindvégig a Sátánnak látott szertartásvezető elől menekült. Órákon keresztül rohant, majd felmászott egy magaslesre. Amikor magához tért, már a földön feküdt, és érezte, hogy fáj a háta, valamint nem tudott lábra állni. Kúszva-mászva menekült el onnan.

Olyan fájdalmaim voltak, hogy hangosan ordítottam. És annyira fáztam már, annyira vacogtam, hogy a fogaim összeverődtek. Azt éreztem, hogy nem bírja az agyam tovább. És feküdtem és mondtam a Jóistennek, hogy szeretnék meghalni. Vártam, hogy kiszálljon a testemből a lelkem és azt éreztem, hogy ebbe a fájdalomba most bele fogok halni” – emlékezett vissza Anett, akin a híresztelésekkel ellentétben volt ruha, csupán a pólóját dobta le magáról menekülés közben, de nadrágot viselt.

Amikor a szőlőben rátaláltak Anettre, már több mint egy napja kutattak utána. „Konkrétan elgörbült az egész gerincem, úgyhogy nagyon sok csavarral állították helyre, hogy stabilizálják” – vallott az állapotáról Anett, aki pár hónapon belül újra a régi lehet, legalábbis fizikailag, lelkileg azonban sosem lesz már ugyanaz az ember. Megbánta, hogy részt vett a szeánszon és visszacsinálná, ha tehetné. De azt mondja, a történtek miatt sokkal jobban értékeli azt, amije van: az életét, a családját és a barátait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top