nlc.hu
Sztárok

Teaszeánsz magyar celebekkel a siklósi erdőben

Valószínűleg VV Anett sérült meg súlyosan egy ayahuasca-szeánszon

Az ayahuasca tea nagyon komoly hallucinogén hatással bír, ezért kerültek veszélybe a résztvevők, köztük az egykori VV-szereplő Béres Anett. A szervezőt őrizetbe vették.

Pontosan nem tudni, mi történt a hétvégén a siklósi erdőben, ahol teaszeánszot tartottak, főszerepben egy hallucinogén hatóanyaggal, de leírjuk, ami már biztos:

  • Két magyar celeb is részt vett az ayahuasca-szeánszon, az egyikük egy volt Való Világ-szereplő.
  • Állítólag Béres Anettről (VV Anett) van szó.
  • Az ayahuasca főzetét fogyasztották szertartásos jelleggel.
  • Az egyikük a szeánsz közben lett rosszul, ő kórházba került.
  • A másikuk, VV Anett bepánikolhatott a súlyos hallucinációktól, és az erdőbe szaladt.
  • Őt boka- és bordatöréssel, ruhák nélkül találta meg egy baranyai szőlőültetvény tövében egy idős férfi.

VV Anettre többórás műtét várt. Bár nem erősítették meg, hogy róla van szó, a Bors „internetes pletykák” alapján felhívta a 2003-as realityben feltűnt lány édesanyját, aki nem tagadta az értesülést. Azt mondta, csak a családra tartozik az igazság, senki másra, majd megkérte a lapot – és mindenkit – hogy hagyják békén őket.

Béres Anett

Béres Anett (fotó: Schumy Csaba)

Az ayahuasca tudatmódosító hatású főzet, melyet az amazóniai őserdőben honos Banisteriopsis caapi (ayahuasca) indájából és egyéb összetevőkből készítenek a bennszülöttek – írja a Wikipédia. Az így készült, farmakológiailag összetett italt vallási és sámánszertartások alkalmával, valamint a népi gyógyászatban használják. Erősen csersavas, rozsdabarna színű, illatát tekintve a zöld teára emlékeztet. Ízét tekintve a savasítás miatt savanyú, sárhoz hasonló elegy, nem túl kellemes zamattal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top